Jágr o ženách: Aké sa mu páčia a ako vychádza so svojimi ex!

Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr úprimne prehovoril o ženách! Prezradil, aké ženy sa mu najviac páčia, aký má vzťah so ...
  • Zdroj: instagram/dominikabranisova

Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr úprimne prehovoril o ženách! Prezradil, aké ženy sa mu najviac páčia, aký má vzťah so svojimi bývalými partnerkami a tiež či jeho súčasná priateľka Dominika žiarli.

FOTOGALÉRIA: Jaromír Jágr

Jaromír Jágr (52) patrí medzi najlepších hokejistov všetkých čias. Je to člen elitného Triple Gold Clubu, dvakrát vyhral Stanley Cup, dvakrát vyhral majstrovstvá sveta, má zlato z olympijských hier a množstvo individuálnych trofejí. Obdivuhodné je, že stále je aktívnym hráčom. Nedávno skóroval v drese Kladna proti Sparte Praha a prekonal svoj svetový rekord najstaršieho hráča s gólom na súťažnej úrovni.

Jágr je veľmi inšpiratívny človek, no nie je typ, ktorý by rád a často dával rozhovory. Aktuálne rozbieha svoj nový podcast 68 Minutes. V premiérovej časti bol hosťom práve on a nesie príznačný názov. "Najdlhší rozhovor s Jaromírom Jágrom". Česká hokejová ikona otvorene hovoria na viacero zaujímavých tém. Prehovoril aj o ženách, aké sa mu páčia, aký má vzťah so svojimi bývalými partnerkami a či jeho Dominika žiarli.

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr.
Tajomstvo Jágrovej formy odhalené: Oltár priamo v kabíne! Zobraziť článok

Jágr prezradil, aké ženy sa mu páčia najviac

Tak aké typy žien imponujú najviac Jaromírovi Jágrovi? "Neviem, či sa to dá popísať. Musí niečo z toho človeka vyžarovať. Dominika hovorí, že mám rovnaký vkus. Že mám podobné typy, štíhle brunetky, to ona vie," rozhovoril sa Jágr o typoch žien, ktoré sa mu páčia najviac. "Ale musím povedať, že keď sa pozriem, keď moja mama bola mladšia, tak sú to veľmi podobné typy ako ona. Tiež bola brunetka. Musí to z toho človeka vyžarovať, byť príjemná, usmievavá. Mám rád zábavu, takže musí mať podobný štýl humoru ako ja."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk