Jágr o ženách: Aké sa mu páčia a ako vychádza so svojimi ex!

Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr úprimne prehovoril o ženách! Prezradil, aké ženy sa mu najviac páčia, aký má vzťah so ...
  • Zdroj: instagram/dominikabranisova

Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr úprimne prehovoril o ženách! Prezradil, aké ženy sa mu najviac páčia, aký má vzťah so svojimi bývalými partnerkami a tiež či jeho súčasná priateľka Dominika žiarli.

Päť rokov tvorí Jaromír Jágr pár s priateľkou Dominikou. Porozprával aj o ich vzťahu a ich začiatkoch. "My sme spolu začínali, bol covid, ja som nehral, trávili sme spolu veľa času. Vždy hovorí, že jej zostalo to najhoršie - že už nie som v NHL, že už nie som ani taký dobrý hráč, takže ona si to všetko odniesla. Ale bolo to v pohode, nemali sme žiadny problém."

Jaromír Jágr je veľká osobnosť a priťahuje veľkú pozornosť nielen hokejových fanúšikov, médií, ale aj žien. Je preto dôležité, aby sa jeho partnerka vedela vysporiadať so žiarlivosťou. "To všetko záleží na tom partnerovi, že nedá dôvod, aby tá druhá polovička žiarlila. Musíš mať k tomu partnerovi rešpekt v akejkoľvek situácii, na verejnosti, celkovo. Nebudeme zakrývať, každý máme vo vzťahu nezhody. My ich síce príliš nemáme, lebo nie sme ani jeden hádavý typ, ale musí tam byť ten vzájomný rešpekt. Keď s niekým nesúhlasíš, tak si to necháš na doma, nebudeš sa predsa hádať na verejnosti. To nevyzerá príliš dobre."

V zákulisí lietali medzi osobnosťami iskry.
Legendárny Jágr vybehol na koncert Rytmusa: Aha, čo sa dialo v zákulisí! Zobraziť článok

Skvelý vzťah so všetkými ex

V minulosti sa po boku českej hokejovej legendy vystriedalo množstvo žien, napríklad Iva Kubelková, Andrea Verešová, Lucie Borhyová, Inna Puhajková či Veronika Kopřivová. So všetkými svojimi ex udržiava aj naďalej dobré vzťahy. "Musím zaklopať, so všetkými partnerkami, s ktorými sme sa rozišli, tak mám výborný vzťah. A naozaj som za to rád, že absolútne nemáme problém sa stretnúť a pobaviť sa." Na to dostal Jágr otázku, či to nevadí jeho súčasnej priateľke Dominike, s ktorou tvoria pár už štyri roky. "Nie, vôbec," odpovedal rezolútne český útočník, ktorý je majiteľom klubu Rytíři Kladno, za ktorý aj nastupuje ako aktívny hráč.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk