S Petrom Pekaríkom sa sťahuje do Žiliny aj manželka Lujza: Náš domov je Berlín

Peter Pekarík (37) sa vrátil po 15 rokoch do MŠK Žilina, keď sa s rodným klubom dohodol na zmluve do konca januára.

Peter Pekarík (37) sa vrátil po 15 rokoch do MŠK Žilina, keď sa s rodným klubom dohodol na zmluve do konca januára.

Fotogaléria

Šťastný život

Verí, že si zariadi aktivity tak, že aj tu bude šťastná. V každom prípade však musí skĺbiť život na trase Žilina - Berlín. „Budem musieť do Nemecka cestovať raz mesačne, máme tam ekonomické aktivity v oblasti nehnuteľností a investovania, ktoré si to vyžadujú. Ale je to len hodina letu, nie je to predsa tak ďaleko,“ ozrejmila s tým, že nebude ťažké skĺbiť to, keďže vždy mali všetko poctivo usporiadané.

Lujza sa však venuje prioritne baletu. „V Berlíne som mala stabilný pohybový program, každé ráno dvojhodinový profesionálny tréning klasického baletu. Neviem, ako to bude v Žiline, možno sa to bude dať nejako provizórne vyriešiť,“ doplnila žena, ktorá každému radí zdravo sa stravovať a mať pravidelný fyzický pohyb bez alkoholu či omamných látok, lebo fyzické zdravie je dobrý základ pre šťastný život.

Pomohol aj Calzona

K návratu do Žiliny sa rozhodli podľa manželky spontánne zo dňa na deň. „Veľmi nám v rozhodovaní pomohol reprezentačný tréner Francesco Calzona, povedal, že Petra v reprezentácii herne veľmi potrebuje, všetko s nami komunikoval a poradil Petrovi, že je to dobrá voľba. Peter miluje futbal, a keď hrá, je veľmi šťastný, celé sa to tak nejako zomlelo, že sa nám naskytla možnosť v Žiline, kde môže stabilne hrať a byť prínosom,“ uviedla.

Späť
Odporúčame z TIVI.sk