S Petrom Pekaríkom sa sťahuje do Žiliny aj manželka Lujza: Náš domov je Berlín

Peter Pekarík (37) sa vrátil po 15 rokoch do MŠK Žilina, keď sa s rodným klubom dohodol na zmluve do konca januára.

Peter Pekarík (37) sa vrátil po 15 rokoch do MŠK Žilina, keď sa s rodným klubom dohodol na zmluve do konca januára.

Fotogaléria

Ako prezradila v rozhovore pre Šport24.sk jeho manželka Lujza, hoci už mohol trénovať, ešte nenastal čas na koniec kariéry. Na Slovensko sa sťahuje spolu s ním, ale korene tu zapustiť neplánujú, keďže svoj život a aj podnikateľské aktivity majú v Berlíne. Aké plány má šťastný pár do najbližších týždňov?

Ako vnímate jeho návrat na Slovensko?

Peter Ďuriš (43)

Som presvedčený, že je to pre Peťa dobrý krok. Pokiaľ sa podarí priviesť slovenskému tímu takéhoto hráča, po takej kariére, ktorú mal, tak je to na zatlieskanie pre MŠK Žilina. Verím tomu, že ho privítajú na každom štadióne s potleskom v stoji.

Ján Kocian (66)

Už som mu gratuloval k návratu na Slovensko a Žiliny. Som rád, že sa vrátil tam, kde začínal. Určite bude mať mladému mužstvu čo dať a ponúknuť. Je to veľké pozitívum, pretože s Hubočanom odovzdajú mladíkom množstvo skúseností.

Marek Sapara (42)

Vracia sa legenda slovenského futbalu. Asi sa nenaskytlo nič, čo by ho zaujalo v zahraničí, tak sa rozhodol prísť ukončiť kariéru domov do Žiliny. Myslím si, že to je dobré pre Žilinu a aj preňho. Hlavne, čo sa týka repre, tak asi ráta s tým, že bude hrávať.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk