Prasklo tajomstvo vzťahu Ovečkina: Nevera tesne pred svadbou!

Ruská hokejová hviezda Alexander Ovečkin (39) v minulosti randil s tenistkou Máriou Kirilenkovou (37). Bola to láska ako z rozprávky, ...

Ruská hokejová hviezda Alexander Ovečkin (39) v minulosti randil s tenistkou Máriou Kirilenkovou (37). Bola to láska ako z rozprávky, pár už chystal svadbu. Všetko sa ale muselo zrušiť...

Fotogaléria

Osudové stretnutie

Ich príbeh sa začal písať v New Yorku. Ovečkina vtedy prvýkrát pozvali na tenis. S kamarátmi sa ocitol na zápase Rafaela Nadala a Andyho Roddicka na US Open. Hokejista sa po zápase vybral na prechádzku po areáli, kde natrafil na dve ruské tenistky – Mária Kirilenková a Naďa Petrova. „Všetko sa to stalo úplnou náhodou na US Open v roku 2011. Oslovil som Naďu Petrovu počas jej rozcvičky na štvorhru, ktorú hrali spolu s Máriou. Dal som sa do rozhovoru aj s Mášou, vymenili sme si telefónne čísla a potom všetko išlo dobre,“ povedal Ovečkin pre RIA Novosti.

Bola to prakticky láska na prvý pohľad. Pred začiatkom spoločného života si zaľúbenci intenzívne písali takmer dva mesiace. Ovečkin označil stretnutie s Kirilenkovou za „osudové“ a v zime 2011 prasklo, že sú vo vzťahu. Ruský hokejista sa začal často objavovať na tenisových turnajoch. „Pomáhame si, podporujeme sa,“ stručne skonštatoval útočník Washingtonu.

Kirilenková začala zase chodiť na hokejové zápasy, hoci tento šport veľmi neobľubovala. „Mám rád hokej, keď hrá Alexander. A pre mňa je potom ľahké sledovať ho. Dúfam, že cíti moju podporu, fandím mu. Neustále sa na mňa pozerá. Raz sa stalo, že sme si kúpili lístky nie tam, kde zvyčajne sedíme. Po zápase mi priznal, že ma nevedel nájsť na tribúne a všetko v šatni rozbil. Tréner sa ho spýtal, čo sa deje. Povedal, že nemôže nájsť mňa a otca. Ukázali mu, kde sedíme. Potom sa upokojil a strelil hetrik,“ priznal Kirilenková v rozhovore pre tamojšie médiá.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk