Zakrvavená Chladoňová na MS: Slovenský zázrak obrali o striebro milimetre!

Vo svete cyklistiky sa udiala nevídaná dráma! Slovenská hviezda Viktória Chladoňová (17) si na majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku v ...

Vo svete cyklistiky sa udiala nevídaná dráma! Slovenská hviezda Viktória Chladoňová (17) si na majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku v kategórii junioriek uchmatla už svoju druhú medailu.

Fotogaléria

Po utorkovom striebre v časovke pridala bronz v štvrtkových pretekoch s hromadným štartom. Súboj o medaily však priniesol momenty napätia a tesný fotofinish, ktorý rozhodol o tom, že strieborná Ostizová Tacová predbehla našu pretekárku len o milimetre!

Juraj na charitatívnej akcii zabával novinárov hláškami.
Slafkovský všetkých pobláznil: Spravil to, na čo čakal celý Montreal! Zobraziť článok

Na podujatí, ktoré sa odohralo na 73,5 km dlhej kopcovitej trati z Usteru do Zürichu, ukázala mladá Slovenka neskutočnú bojovnosť! Napriek nepriaznivému počasiu a klzkej vozovke zastávala dôležitú úlohu – režírovala druhú polovicu pretekov svojou odvahou a neuveriteľným nasadením. Svedčia o tom aj samotné zábery, na ktorých sa so zakrvavenou tvárou brodí v sychravom počasí na ceste za úspechom.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský a Angélie Bourgeoisová-Pelletierová.
Slafkovského povzbudzovala frajerka: Deň voľna využijem len na jednu vec! Zobraziť článok

V rozhodujúcich momentoch sa ujala vedenia pri stúpaní na Binz a Witikon, pričom jej silný útok postrašil aj favoritky ako Britku Cat Fergusonovú a Španielku Paulu Ostizovú Tacovú. V záverečných kilometroch nasadila tempo, odhodlaná získať najvyššie priečky. Nakoniec rozhodoval strhujúci šprint: zdalo sa, že striebro je na dosah, no fotofinish, ktorý bol taký tesný, že by sa dal prirovnať k chlpu, rozhodol v prospech Španielky.

Jiří a Lucie sa vedia svoj sexuálny život užívať aj po rokoch.
Šlégrova manželka prezradila recept na dobrý sex: Máme doma kúzelnú vecičku! Zobraziť článok

Aj keď druhé miesto uniklo len o pásik cyklistickej pneumatiky, pre Chladoňovú je bronzová medaila vynikajúcim úspechom, obzvlášť v sezóne, kde si už vyslúžila bronz na európskom šampionáte v časovke a zlato v horskej cyklistike.

Mladá slovenská nádej pokračuje vo fantastickej kariére, pričom jej úspechy neostali bez povšimnutia – koncom sezóny podpísala trojročnú zmluvu s profesionálnym holandským tímom Visma-Lease a Bike. Máme sa na čo tešiť, pretože jej príbeh v cyklistickom svete zďaleka nekončí!

Juraj Kucka a Peter Pekarík počas tréningu reprezentácie
Juraj Kucka začal po operácii kolena boj s časom: Vráti sa na derby?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk