Slafkovský všetkých pobláznil: Spravil to, na čo čakal celý Montreal!

Milujú ho stále viac a viac! Juraj Slafkovský (20) sa rozhodol pridať k svojmu repertoáru ďalšiu zručnosť. Tentokrát ohromil nielen svojou ...
  • Zdroj: ig/CanadiensMontreal

Milujú ho stále viac a viac! Juraj Slafkovský (20) sa rozhodol pridať k svojmu repertoáru ďalšiu zručnosť. Tentokrát ohromil nielen svojou hokejovou šikovnosťou, ale aj odvahou pokúsiť sa prehovoriť po francúzsky.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský a priateľka Angélie

Slafkovský sa totiž najnovšie objavil na sociálnych sieťach v pozícii, na ktorú čakali fanúšikovia Montrealu od doby, kedy ho slávny klub draftoval z celkového prvého miesta.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský a Angélie Bourgeoisová-Pelletierová.
Slafkovského povzbudzovala frajerka: Deň voľna využijem len na jednu vec! Zobraziť článok

Juraj sa rozhodol zopakovať určité francúzske frázy týkajúce sa hokeja. Slafkovský si pri tom pokusom komunikovať v rodnej reči provincie Quebec počínal naozaj znamenite. Aj keď je pravda, že jeho slovník ešte potrebuje trochu doladiť, jeho snaha neostala bez povšimnutia. Slafkovského úspešný pokus rozdával úsmevy na všetky strany, pričom jeho počin bol ocenený potleskom od tých, ktorí si vážia jeho úsilie prispôsobiť sa miestnej kultúre.

Košický rodák pri tom nedávno priznal, že francúzštinu vôbec neovláda, no za ten čas stihol celkom očividne urobiť určitý progres. O tom, že sa Juraj osmeľuje čoraz viac svedčí aj moment počas rozkorčuľovania na nedávnom prípravnom zápase proti New Jeresey.

Niesli ho pred stovkami ľudí.
Na rozlúčku s Jaroslavom Mačákom († 50) prišli stovky ľudí: Posledná cesta skvelého chlapa! Zobraziť článok

„Chcem len vyhrávať zápasy a samozrejme, že som frustrovaný, keď prehráme. Musíme len zostať na trati a neprestávať pracovať a v nejakom bode to zvrátime,“ povedal Slafkovský predtým, ako mu reportér poďakoval za rozhovor. „Merci, ďakujem,“ zareagoval pohotovo Slafkovský.

Slovenský futbalista Peter Pekarík bude po pätnástich rokoch obliekať dres MŠK Žilina.
Prestupová senzácia našej ligy: Pekarík sa po 15 rokoch vrátil do Žiliny Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk