Weissa zachránil pred vylúčením: Arbiter, ktorý Slovanu pomohol k výhre, dostal trest

DAC 1904 Dunajská Streda sa opäť čertí na výkon rozhodcu po zápase so Slovanom Bratislava, pričom Komisia rozhodcov SFZ jej sťažnosti ...

DAC 1904 Dunajská Streda sa opäť čertí na výkon rozhodcu po zápase so Slovanom Bratislava, pričom Komisia rozhodcov SFZ jej sťažnosti dala tentoraz za pravdu.

Fotogaléria

Rozhodca si sám zbytočne skomplikoval situáciu, pretože pokiaľ by nepochybil v predošlej situácii, kde mal prerušiť hru a hráča Slovana Szökeho potrestať žltou kartou, tak by k tejto situácii nedošlo,“ uviedol pre Šport24.sk šéf komisie Marián Ružbarský.

Juraj Slafkovský aj Filip Mešár pôsobia v tíme NHL Montreal Canadiens.
Mešár poriadne zavaril Slafkovskému: Od Juraja následne dostal TAKÚTO správu! Zobraziť článok

Weiss tvrdí, že ak by narazil napr. do Škrtela, tak spadne on... „Nebol tam pokus o žiadny zákerný faul. Aj kebyže rozhodcovia chybujú, tak na to majú právo, pretože tak isto ako my hráči robíme chyby, robia aj oni, takže si ich musím tentokrát zastať,“ vyjadril sa pre Šport24.sk s tým, že DAC sa za posledné roky často sťažuje. Aj oni vraj s niektorými verdiktmi nesúhlasia, ale nesťažujú sa.

Pískal zle

Ružbarský Dohála za jeho výkon v ligovom šlágri nešetril. „Tento zápas mu vôbec nevyšiel, čo sa prejavilo aj v korektnom ohodnotení jeho výkonu v správe pozorovateľa,“ pripojil s tým, že ho potrestali, ale podľa interných zásad nemôže povedať, na aký dlhý čas dostal stopku a kedy bude opäť pískať.

Wojciech Szczesny zvažuje ponuku od Barcelony.
Minulý mesiac ukončil kariéru, teraz premýšľa o návrate: Uloví Barcelona brankársku stálicu Juventusu? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk