Najhorší štart Trenčína do sezóny, fanúšikovia strácajú trpezlivosť: Bokrošove obavy sa naplnili!

Najhorší vstup do extraligovej sezóny majú hokejisti Dukly Trenčín, ktorí sa bez bodu po troch kolách krčia s hanebným skóre 3:18 na ...
  • Zdroj: fcb/hkdukla

Najhorší vstup do extraligovej sezóny majú hokejisti Dukly Trenčín, ktorí sa bez bodu po troch kolách krčia s hanebným skóre 3:18 na dne tabuľky. Dosť majú toho už aj ich fanúšikovia. Mnohí ani nedopozerali utorkový domáci zápas s Košicami (0:7), keďže sa na to trápenie už nemohli pozerať. Tréner Ernest Bokroš (65) už pred sezónou hovoril, že má z úvodu obavy. Ako to vnímajú klubové legendy?

„Bohužiaľ, tie zápasy boli nastavené tak, ako boli. Ešte od predchádzajúceho vedenia. Väčšina extraligistov mala už svoje prípravné stretnutia naplánované. My sme chceli hrať viac zápasov, tak sme hrali s tým, kto mohol,“ povedal ešte po úvodnej prehre v sezóne kapitán Dukly Tomáš Záborský (36).

Podobne to videl aj tréner Bokroš. „Samozrejme, že sme si úvod sezóny predstavovali inak. My vieme, kde nás tlačí topánka. Chýbajú nám góly, ktoré potrebujeme k víťazstvám a k bodom,“ pripojil kouč, ktorý má dosť skúseností na to, aby vyviedol mužstvo z prvotnej krízy v sezóne.

Fanúšikovia Trenčína rozprestreli na tribúne pre Záborského takýto transparent.
Dojímavý odkaz v Trenčíne: Na najväčšiu hviezdu vytiahli fanúšikovia veľký transparent Zobraziť článok

A bude to potrebné, lebo fanúšikovia strácajú trpezlivosť, veď na sociálnych sieťach sa počítajú negatívne komentáre na klubovom profile v stovkách, pričom škoda, že tak sa počítajú aj ľudia v hľadisku... Na zápase s Košicami ich bolo len 1 351, pričom množstvo z nich ani nezostalo do konca.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk