Nemecká futbalová legenda si poriadne zavarila: Slávny gólman si po Oktoberfeste sadol za volant!

Niekdajší legendárny gólman Jens Lehmann opäť navštivil svoj obľúbený Oktoberfest, pričom svojej povesti ani tentokrát neostal nič dlžný.

Niekdajší legendárny gólman Jens Lehmann opäť navštivil svoj obľúbený Oktoberfest, pričom svojej povesti ani tentokrát neostal nič dlžný.

Fotogaléria

Počas spiatočnej cesty z festivalu zastavila bývalého brankára Borussie Dortmund či Arsenalu polícia, ktorá požadovala vykonanie dychovej skúšky, čoho však Lehmann už nebol ani schopný.

Nemecký denník Bild informoval o tom že niekdajší brankár sa potácal a bolo z neho cítiť alkohol. Následne tak bol prevezený na policajnú stanicu, kde započal proces vyšetrovania. Počas týchto chvíľ bol Lehmannovi zadržaný vodičský preukaz a k celému incidentu sa odmietol vyjadriť.

Tento incident spôsobený sálou k pivu však nebol prvým, ktorého sa dopustil. V roku 2009 taktiež zamieril na Oktoberfest, a to bez povolenia svojho vtedajšieho zamestnávateľa, ktorým bol v tom čase nemecký celok VfB Stuttgart.

Juraj Kucka a Peter Pekarík počas tréningu reprezentácie
Juraj Kucka začal po operácii kolena boj s časom: Vráti sa na derby?! Zobraziť článok

Počas minulého roka mu dokonca súd nariadil zaplatiť pokutu vo výške 420-tisíc eur v dôsledku vyhrážania sa, pokusu o podvod a za spôsobenie škody na majetku.

Niekdajší člen nemeckej reprezentácie totiž zničil motorovou pílou garáž svojmu susedovi, pričom tvrdil, že kvôli nej nemal dobrý výhľad na jazero Starnberger See. Lehmann sa k celej udalosti priznal, no zároveň dodal, že si ju nepamätá.

Generálny riaditeľ Slovana si rypol do konkurenčného Spartaka.
Extrémne vzácny úlovok po krutej prehre: Kmotrík v družnej debate s legendou! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk