Mešár je na čiernej listine a pod paľbou kritiky: Najväčšie zlyhanie Montrealu!

Poriadne to schytáva! Reč je o Filipovi Mešárovi (20), ktorý sa dostal v Montreale do nemilosti odborníkov a žurnalistov.

Poriadne to schytáva! Reč je o Filipovi Mešárovi (20), ktorý sa dostal v Montreale do nemilosti odborníkov a žurnalistov.

Fotogaléria

Montreal Canadiens vyhral dnes v noci v prípravnom zápase NHL s New Jersey 3:0. Mešár sa síce do bodových štatistík nezapísal, ale patril medzi najaktívnejších hráčov na ľade. Celkovo vyslal päť streleckých pokusov.

Rozhodne si pýta pozvánku do NHL, pozitívne sa na jeho adresu vyjadril aj tréner Montrealu. „Martin St. Louis povedal, že je veľmi spokojný s doterajším progresom Filipa Mešára,“ informoval novinár Anthony Martineau z TVA Sports. To je ale v kontraste s tým, čo sa v Kanade písalo a hovorilo o slovenskom hokejistovi. 

Omyl Montrealu

Odchovanec popradského hokeja v uplynulých týždňoch čelil tvrdej kritike. „Mešár predstavuje zlyhanie pre Canadiens a jeho budúcnosť v organizácii sa zdá byť ohrozená,” povedal uznávaný odborník na Montreal Simon Boisvert, ktorý si tiež myslí, že nemá na to, aby hral vo „farmárskej“ AHL, nie to v profilige.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Filipa Mešára čaká náročná misia a nadchádzajúca sezóna o jeho budúcnosti v Montreale veľa napovie. Svojimi výkonmi musí presvedčiť kritikov medzi odborníkmi i fanúšikmi. „Mešár zatiaľ nedokázal urobiť výrazný skok vo svojom vývoji. Na rozdiel od iných mladíkov ako napríklad Owen Beck, vybranom v 2. kole toho istého draftu. Medzi fanúšikmi a odborníkmi stráca dôveru a tí stále častejšie považujú Mešára za omyl 1. kola zo strany Canadiens,“ zhodnotil novinár Marc-André Dubois pre hockey30.com. Filipa čaká veľmi náročná sezóna, ktorú by mal odštartovať v AHL v tíme Laval Rocket.  

Slovenský útočník v službách Montrealu Juraj Slafkovský (vľavo).
Pamätné foto ožilo: Tri slovenské hviezdy opäť v rovnakom zložení Zobraziť článok

Hokejový obranca Banskej Bystrice Boris Žabka.
Žabka s prvým gólom, no minulosť ho prenasleduje: Obvinenie z ublíženia na zdraví aj výtržníctva! Zobraziť článok

Na snímke Šimon Nemec, Juraj Slafkovský a Filip Mešár.
Pikantný súboj Slovákov: Z víťazstva sa tešilo duo z Montrealu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk