Pamätné foto ožilo: Tri slovenské hviezdy opäť v rovnakom zložení

Vzácny moment! V prípravnom zápase pred štartom hokejovej profiligy NHL medzi Montrealom Canadiens a New Jersey nastúpili traja slovenskí ...
  • Zdroj: SITA/AP

Vzácny moment! V prípravnom zápase pred štartom hokejovej profiligy NHL medzi Montrealom Canadiens a New Jersey nastúpili traja slovenskí hokejisti.

FOTOGALÉRIA: Slováci

V drese domácich hrali útočníci Juraj Slafkovský a Filip Mešár, v zostave hostí figuroval obranca Šimon Nemec. Ďalší útočník Tomáš Tatar v zostave "diablov" chýbal.

„Pozri, kde sme teraz,“ napísal k spoločnej fotografii Slovákov oficiálny účet Montrealu na sociálnej sieti X. Na fotke je trojica hráčov pred zápasom. K fotke klub pripojil snímku z draftu z roku 2022, kde stojí trio hokejistov spod Tatier v rovnakom zložení. Slafkovský v strede, Mešár po jeho ľavici a Nemec po jeho pravici. Ďalší účet zasa upozornil, že spoločnú fotografiu majú Slováci už z detstva.

Pamätné foto si pozrite TU:

Na snímke Šimon Nemec, Juraj Slafkovský a Filip Mešár.
Pikantný súboj Slovákov: Z víťazstva sa tešilo duo z Montrealu! Zobraziť článok

V zápase nebodoval ani jeden z nich, Mešár bol však s piatimi strelami najaktívnejším hráčom zápasu. Odohral 13 minút a 23 sekúnd. Slafkovský si pripísal plusový bod a dve strely, odohral 20 minút a 6 sekúnd. Nemec bol s časom 23:15 najvyťažovanejším hráčom zápasu a  nazbieral tri strely.

Slovanisti začali sezónu už pod novým vedením.
Výkonný riaditeľ: Slovan sme kúpili lacno z jedného dôvodu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk