Prečo nedáva Mirka Federerová rozhovory? Renomovaný novinár prezradil dôvod

Zaradil sa medzi tenisové legendy. Švajčiar Roger Federer (43) dal milovanému športu zbohom pred dvoma rokmi. Teraz si užíva dôchodok ...

Zaradil sa medzi tenisové legendy. Švajčiar Roger Federer (43) dal milovanému športu zbohom pred dvoma rokmi. Teraz si užíva dôchodok v spoločnosti milovanej manželky a detí. Súkromie si vždy prísne strážil a partnerka Mirka (46) s médiami takmer nekomunikuje. Uznávaný novinár prezradil dôvod!

Fotogaléria

20-násobný grandslamový víťaz svojmu tímu aj svojej manželke, rodáčka z Bojníc Mirka Vavrincová, jasne určil, kto môže dávať rozhovory a kto zase nie.

„Pred viac ako desiatimi rokmi poradil svojej manželke Mirke, aby nehovorila s médiami. Roger si rád udržuje kontrolu nad svojim tímom i rodinou. Nechce, aby všetci z tímu hovorili,“ prezradil novinár Simon Graf, ktorý o slávnom tenistovi publikoval niekoľko kníh.

„Fyzioterapeut Daniel Toxler nehovorí s novinármi, bývalý tréner Ivan Ljubičič tiež nie a Mirka tiež. Jediný z jeho tímu, kto občas dáva rozhovory, je tréner Severin Lüthi, čo je podľa mňa dobre, pretože je podceňovaný,“ uviedol novinár.

S manželkou Mirkou majú štyri deti – štrnásťročné dievčatá Mylu a Charlene a deväťročných chlapcov Lea a Lennyho. Profesionálne sa venovala tenisu aj rodáčka z Bojníc, pre zranenie skončila ale predčasne v roku 2002. Viac vo FOTOGALÉRII!

V Hua Hine získala svoj prvý titul na okruhu WTA.
Jozef Šramka o vzťahu s dcérou Rebeccou: Táto jazva sa nikdy nezahojí Zobraziť článok

Hokejový obranca Banskej Bystrice Boris Žabka.
Žabka s prvým gólom, no minulosť ho prenasleduje: Obvinenie z ublíženia na zdraví aj výtržníctva! Zobraziť článok

Na OH 2008 v Pekingu získal druhé zlato.
Legendárny slalomár Martikán: Poviem vám či sa chystám do dôchodku... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk