Juraj Kucka začal po operácii kolena boj s časom: Vráti sa na derby?!

Nielen bratislavský Slovan, ale ani futbalová reprezentácia nebudú môcť v najbližších zápasoch počítať so službami Juraja Kucku (37). ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Nielen bratislavský Slovan, ale ani futbalová reprezentácia nebudú môcť v najbližších zápasoch počítať so službami Juraja Kucku (37). Skúsený stredopoliar sa totiž svoje problémy s pravým kolenom rozhodol riešiť operačne. A že sa chce čo najskôr vrátiť na trávnik, dokazuje fakt, že už deň po zákroku sa vrhol do rehabilitácie.

FOTOGALÉRIA: Juraj Kucka

Kuckove problémy s kolenom sa začali skôr. Vynechal kvôli nim už prvý zápas slovenskej reprezentácie v novom ročníku Ligy národov v Estónsku (1:0). A hoci v Košiciach proti Azerbajdžanu hral (2:0), neznamenalo to, že je už v poriadku.

Slovan si ho v Dunajskej Strede (pri víťazstve 2:1 hral len 27 minút) pred duelom na pôde Celticu Glasgow (1:5) trochu šetril, no po vstupe do Ligy majstrov sa skúsený stredopoliar rozhodol svoje problémy riešiť operačne a vynechal už stretnutie proti Ružomberku (2:1).

Potreboval si dať vyčistiť roh menisku v pravom kolene. Podľa našich informácií ho operovali v Nemocnici Bory v Bratislave pod vedením uznávaného ortopéda Jozefa Almásiho, ktorý je aj lekárom reprezentácie.

Zľava Juraj Kucka a tréner Vladimír Weiss.
Ružomberok trápil Slovan, Weiss má o starosť navyše: Kľúčoví hráči sú zranení! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk