Hviezda futbalu Ronaldo: Toto je môj libling...

Má v tom úplne jasno! Jeden z najlepších futbalistov histórie a kapitán portugalskej reprezentácie Cristiano Ronaldo (39) sa nedávno ...
  • Zdroj: SITA/AP

Má v tom úplne jasno! Jeden z najlepších futbalistov histórie a kapitán portugalskej reprezentácie Cristiano Ronaldo (39) sa nedávno nechal počuť, ktorého z mladých hviezd súčasnej doby obdivuje. A budete veru prekvapený, o akého hráča ide, navyše je súčasťou klubu, ktorý bol dlhé roky veľkým rivalom Ronalda v španielskej lige...

FOTOGALÉRIA: yamal ronaldo

Portugalský kanonier Cristiano Ronaldo, ktorý hrá v klube Al-Nassr, prekvapil svojim názorom isto milióny fanúšikov po celom svete, akého hráča na planéte obdivuje. Nie je to hviezda Manchestri City Erling Haaland, ani opory Realu Madrid Jude Bellingham či Vinícius Júnior, ale len 17-ročný útočník Barcelony Lamine Yamal.

Hviezdny mladík Lamine Yamal zažíva veľké ťažkosti v súkromnom živote.
Yamalova rodina si prechádza peklom: Strašné vyhrážky! Stará mama prehovorila Zobraziť článok

A práve tento katalánsky klub bol dlhé roky najväčším rivalom Ronalda, keď pôsobil v drese bieleho baletu v Reale Madrid. Napriek tomu nemal problém a označil na top mladú hviezdičku Yamala.

Ani ja, ani Lionel Messi sme nedokázali to, čo mladík Barcelony Yamal vo svojom veku. Musím povedať, že v ňom vidím neskutočný talent a obrovský potenciál,“ povedal pre zahraničné média Ronaldo a pokračoval:

Futbalistov otec Mounir Nasraoui bol prevezený do nemocnice.
Pobodaný otec Yamala prehovoril: Prvé slová z nemocnice po šialenom útoku! Zobraziť článok

„Samozrejme má pred sebou dlhú cestu, bude potrebovať veľa šťastia, pretože je ešte mladý. Verím, že bude najlepším futbalistom svojej generácie,“ dodala portugalská a svetová legenda Ronaldo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk