Obrovský smútok Sinnera: Zomrela jeho milovaná osoba! Dojemné slová na rozlúčku

Svetová jednotka Talian Jannik Sinner zažíva obrovský smútok! Zomrela jeho milovaná teta, ktorej po triumfe na grandslamovom US Open ...
  • Zdroj: Northfoto

Svetová jednotka Talian Jannik Sinner zažíva obrovský smútok! Zomrela jeho milovaná teta, ktorej po triumfe na grandslamovom US Open venoval dojímavé slová.

FOTOGALÉRIA: Jannik Sinner

Veľmi ťažké chvíle prežíva aktuálne taliansky tenista Jannik Sinner. Zomrela jeho milovaná teta Margitha Raucheggerotová, ktorá pri ňom stála od útleho veku a podporovala ho v jeho športovej ceste. Sestra jeho matky zomrela po ťažkej chorobe vo veku 56 rokov. Dojemné slová jej Sinner venoval po svojom triumfe na grandslamovom US Open. Venoval jej cenný titul a v tom čase jej želal aj veľa síl v boji s ťažkou chorobou.

"Milujem tenis, toľko trénujem, aby som zažil takéto chvíle, ale v týchto dňoch som si uvedomil, že aj mimo kurtu existuje život. Myslím na svoju tetu, ktorá sa nemá dobre. Je pre mňa veľmi dôležitou osobou, s ktorou som zažil toľko krásnych momentov, naozaj by som chcel, aby sa jej polepšilo," uviedol dojatý Jannik Sinner po cennom triumfe.

Španielsky tenista Rafael Nadal odvracia loptičku Srbovi Novakovi Djokovičovi počas 2. kola mužskej dvojhry na XXXIII. letných olympijských hrách 2024 v Paríži.
Nadal hlási návrat: Španielom chce pomôcť k veľkému triumfu Zobraziť článok

K svojmu emotívnemu prejavu sa vrátil aj v neskorších rozhovoroch a vysvetlil, prečo sa tak rozhodol. "Nikdy vopred nepremýšľam o prejavoch, ktoré by som mohol nakoniec predniesť. V týchto veciach som veľmi inštinktívny. Venovanie bolo spontánne, pretože po zápase som si hneď uvedomil, čo prežívala. Teta je pre mňa dôležitá, trávil som s ňou veľa času v lete, keď som bol malý. Brávala ma na lyžiarske preteky, keď boli moji rodičia zaneprázdnení prácou. Pri tom, ako veľa cestujem, nanešťastie trávim len málo času s ľuďmi, na ktorých mi záleží. A je mi to ľúto."

O Jannika a jeho brata Marka sa teta Margitha starala obzvlášť v náročných časoch, keď ich rodičia museli zostať mimo domova kvôli práci. V podstate v tom období ich vychovávala teta. 23-ročný Talian sa aktuálne pripravuje na turnaje v Číne - predstaviť sa má v Pekingu a Šanghaji.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk