Veľká premena bývalej svetovej tenisovej štvorky: Schudla 30 kíl, na fotkách ju nespoznáte!

Príbeh bývalej austrálskej tenistky Jeleny Dokičovej (41) neprestáva fascinovať dodnes. Bývalú svetovú štvorku týral otec, jazvy z fyzického ...
  • Zdroj: instagram/dokic_jelena

Príbeh bývalej austrálskej tenistky Jeleny Dokičovej (41) neprestáva fascinovať dodnes. Bývalú svetovú štvorku týral otec, jazvy z fyzického násilia má dodnes.

Ale časy sa zmenili a Dokičova opäť žiari šťastím. Dala sa na chudnutie a za 10 mesiacov sa jej podarilo zhodiť neuveriteľných 30 kilogramov. „Či už o 30 kíl viac vľavo pred 10 mesiacmi alebo teraz. Stále som na seba rovnako hrdá,“ napísala Jelena k fotke, na ktorej je so 120 kg pred 10 mesiacmi a k fotke, kde je o 30 kíl chudšia. „Pretože moja veľkosť  a číslo na stupnici ma nedefinuje. Moja láskavosť, tvrdá práca, pokora, vernosť, dobré srdce, odolnosť, sila tvárou v tvár nepriazni osudu a bojového ducha áno. A to je to, na čom naozaj záleží. Nikto na vašom pohrebe nikdy nebude hovoriť o vašej veľkosti. Budú hovoriť o tom, kto si bol ako človek. Tak sa uisti, že môžu povedať, aký úžasný a milý človek si bol. A o tom to je. Odkaz láskavosti a byť dobrým človekom. A ak to robíte vo veľkosti 20 alebo vo veľkosti 2, naozaj nevadí. Ale nikdy nikoho nesúď a nikdy nezakladaj svoj názor na druhých podľa ich veľkosti. Pretože potom proste nie si dobrý človek a nie je to láskavé. Takže ak môžeš byť čímkoľvek, buď láskavý,“ napísala pred pár dňami Jelena na sociálnej sieti.

Slovenská tenistka Rebecca Šramková.
Dokázala to! Šramková dosiahla životný úspech na okruhu WTA: Dojemný odkaz pre dedka Zobraziť článok

Bývalá tenistka výrazne zmenila jedálniček. „Nesústredila som sa až tak na váhu, ale začala som pracovať na zdravšom stravovaní, vďaka čomu som sa cítila lepšie. A začali padať kilogramy," prezradila svoj recept.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk