Tajomstvo Jágrovej formy odhalené: Oltár priamo v kabíne!

Česká hokejová legenda Jaromír Jágr (52) má v úvode svojej poslednej sezóny v kariére fantastickú formu! Pomáha mu aj oltár, ktorý má ...
  • 15Galéria
  • Zdroj: Facebook - Rytíři Kladno, Josef Poláček

Česká hokejová legenda Jaromír Jágr (52) má v úvode svojej poslednej sezóny v kariére fantastickú formu! Pomáha mu aj oltár, ktorý má priamo v kabíne.

Fotogaléria

Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr pred štartom sezóny potvrdil, že ide o posledný ročník v jeho aktívnej kariére a definitívne potom zavesí korčule na klinec. Člen elitného Triple Gold Clubu, ktorý združuje víťazov Stanley Cupu, majstrovstiev sveta a olympijských hier, nepodcenil žiadny detail a tvrdo sa po celé leto pripravoval. Po dlhých rokoch naskočil do sezóny hneď od jej začiatku a to vo vynikajúcej forme! V troch zápasoch v drese Kladna, ktorého je majiteľom zaznamenal dva body za gól a asistenciu.

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr.
Nesmrteľný Jágr neprestáva udivovať: V 52 rokoch rozosmutnil favorita na titul Zobraziť článok

Pri domácej výhre 4:2 so Spartou Praha to bol práve Jaromír Jágr, kto v presilovej hre strelil víťazný gól. Prekonal vlastný svetový rekord a vo veku 52 rokov, sedem mesiacov a päť dní je najstarším strelcom gólu v súťažnom zápase. K správnemu nastaveniu, dlhovekosti a skvelej forme Jágrovi pomáha aj oltár, ktorý si vytvoril priamo v domácej šatni. Vo videu na sociálnej sieti instagram ukázal fanúšikom svoje miesto v kabíne. Nechýbajú obrázky Panny Márie či iné náboženské artefakty.

FOTO Jágrovho oltáru v kabíne nájdete v našej galérii TU

Nie je tajomstvom, že Jágr je hlboko veriaci a pravidelne chodí do kostola. Cez víkend sa prihovoril fanúšikom a citoval z Biblie: "Keď budete veriť, dostanete čokoľvek, o čo v modlitbe požiadate," snažil sa český útočník motivovať svojich fanúšikov. Už v zámorí si všimli, že Jágr s obľubou využíva náboženské relikvie, na hokejky si robil krížiky, nosil so sebou svätenú vodu a pravidelné návštevy kostola boli samozrejmosťou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk