Ronaldo dostal vo svojej rodnej krajine poriadnu facku: Škola nechce jeho deti!

Byť svetovou hviezdou neznamená, že všetko musí ísť ako po masle. Vedia o tom mnohé celebrity a najnovšie aj portugalská futbalová megastar ...
  • Zdroj: instagram @cristiano

Byť svetovou hviezdou neznamená, že všetko musí ísť ako po masle. Vedia o tom mnohé celebrity a najnovšie aj portugalská futbalová megastar Cristiano Ronaldo (39).

FOTOGALÉRIA: Ronaldo je športovým kráľom instagramu: Odpadnete, koľko si pýta za jeden príspevok!

So svojou partnerkou Georginou Rodriguezovou požiadal podľa portugalských médií o zápis svojich detí do jednej z najluxusnejších tamojších škôl College of St. Julian. Ide o privátnu britskú medzinárodnú školu. Škola však žiadosť slávneho páru neprijala. Ako dôvod uviedla obrovskú popularitu Ronalda.

Médiá zistili, že rodičia ostatných detí sa boja o súkromie a bezpečnosť. Pritom, škola St. Julian´s je známa tým, že poskytuje útočisko deťom z najbohatších portugalských rodín. Táto skutočnosť z nej robí jednu z najprestížnejších škôl v Portugalsku.

Cristiano Ronaldo.
Rodák bol na Ronalda prikrátky: Úspešný debut nového trénera Al Nassr Zobraziť článok

Ronaldo nedávno kúpil nové sídlo v Quinta da Marinha, neďaleko Lisabonu. Hodnota sídla sa odhaduje na 21 miliónov eur. Aktuálne hráč saudskoarabsého al-Nassr aj týmto naznačil, že sa s rodinou čoskoro chystá vrátiť do svojej rodnej krajiny.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Ronaldo sa zastal kritizovanej hviezdy Realu: TOTO sú moji nasledovníci! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk