Pastrňák zaskočil fanúšikov: Pred štartom sezóny v NHL s imidžom drsniaka!

Nový imidž! Hokejová hviezda Bostonu Bruins David Pastrňák (28) zaujal zámorie tento niečím iným ako výkonom. Majster sveta z tohto roku ...
  • Zdroj: fcb/ceskyhokej

Nový imidž! Hokejová hviezda Bostonu Bruins David Pastrňák (28) zaujal zámorie tento niečím iným ako výkonom. Majster sveta z tohto roku totiž zmenil imidž.

FOTOGALÉRIA: David Pastrňák

Na ľad vykorčuľoval český hokejista  v prípravnom zápase pred štartom NHL s mohutnými fúzmi. A fanúšikovia si to okamžite všimli.

David Pastrňák je už v Prahe a pripojí sa k českému národnému tímu.
David Pastrňák priznal zvláštnu fóbiu: Jednu vec mu radšej neposielajte! Zobraziť článok

Objavil ďalší spôsob ako zastrašiť súpera? Pastrňák začal prípravu na novú sezónu s novým prvom na tvári. Fanúšikovia ju hneď prirovnali známemu wrestlerovi Adamovi Pageovi.

Odchovanec z Havířova s vizážou drsniaka si hneď rýpol do nového spoluhráča, Švéda Eliasa Lindholma, ktoprý chýbal na piatkovom tréningu. „Asi nebol pripravený na české tempo, takže si potreboval dať deň voľna,“ povedal obávaný strelec s odkazom, že tretím do útoku je Pavel Zacha. Vzápätí ale našiel k o dva roky staršiemu centrovi aj slová rešpektu.

Miloš Kelemen (vľavo) v zápase Utah - St. Luis Blues.
Kelemen si dal bizarný vlastný gól: Takto si Utah svoj historicky prvý gól nepredstavoval Zobraziť článok

„Je to vynikajúci hráč v oboch smeroch a má vysoké hokejové IQ. Tiež je pravák a ja som väčšinu kariéry hral s pravákmi na centri, takže som nadšený,“ pochvaľoval si Pastrňák. Pred začiatkom sezóny vyhlásil útok na Stanley Cup. „Chcem pohár,“ dodal pred štartom tréningového kempu vo Warrior Ice Arene.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk