Kelemen si dal bizarný vlastný gól: Takto si Utah svoj historicky prvý gól nepredstavoval

Traja slovenskí hokejisti bodovali presadili v noci na pondelok v desiatich prípravných zápasoch pred novou sezónou NHL.
  • Zdroj: SITA/AP

Traja slovenskí hokejisti bodovali presadili v noci na pondelok v desiatich prípravných zápasoch pred novou sezónou NHL.

Šancu dostali v príprave aj ďalší traja Slováci, ktorí vyšli bodovo naprázdno. Florida s Oliverom Okuliarom vyhrala nad Nashville 3:2, z víťazstva v rovnakom pomere sa tešil aj Adam Sýkora v drese New Yorku Rangers, ktorý zdolal domáci Boston. Hráči New Jersey v zostave s Tomášom Tatarom podľahli New Yorku Islanders 2:4. Šimon Nemec za Devils nehral.

Hokejistovi tímu NHL Columbus Blue Jackets prídu videá jeho partnerky nechutné.
Príde mi to nechutné: Hviezda NHL sa vyjadrila k populárnym videám svojej partnerky Zobraziť článok

Debut v drese San Jose vyšiel tohtoročnej draftovej jednotke Macklinovi Celebrinimu. Osemnásťročný center sa uviedol gólom a asistenciou, Sharks však prehrali s Vegas 2:4. Slovenský mladík Jozef Viliam Kmec za Golden Knights nenastúpil. Nehral ani Martin Fehérváry za Washington, ktorý podľahol Philadelphii 2:6.

Prípravné zápasy NHL:

Florida - Nashville 3:2, Washington - Philadelphia 2:6, Boston - New York Rangers 2:3, Edmonton - Winnipeg 3:2 pp, Florida - Nashville 6:2, New Jersey - New York Islanders 2:4, Toronto - Ottawa 5:6 pp, Utah - St. Louis 5:3 /KELEMEN 0+1 - PEKARČÍK 0+1/, San Jose - Vegas 2:4, Seattle - Calgary 1:6 /HONZEK za hostí 0+1/.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk