Dušan Tóth si nedal servítku pred ústa: Kompetentní by sa mali začať zaoberať výkonmi rozhodcov!

Nováčik druhej najvyššej futbalovej súťaže zo Zvolena je nespokojný s výkonmi rozhodcov! Tréner Dušan Tóth si nedal servítku pred ústa ...

Nováčik druhej najvyššej futbalovej súťaže zo Zvolena je nespokojný s výkonmi rozhodcov! Tréner Dušan Tóth si nedal servítku pred ústa a po zápase so Šamorínom vyslovil ostrú kritiku na adresu arbitrov.

Fotogaléria

MFK Zvolen dominuje v druhej najvyššej súťaži v štatistike, ktorou by sa nechcel chváliť azda žiaden klub. Realizačný tím stredoslovenského klubu totiž dostal osobný trest najviackrát zo všetkých účastníkov MONACObet ligy.

Červenú kartu v zápase ôsmeho kola medzi Šamorínom a Zvolenom videl tréner tímu spod Pustého hradu Dušan Tóth. Bývalá hviezda Banskej Bystrice či Košíc bola vylúčená po dvoch žltých kartách. Po vykázaní na tribúnu použil vulgárne výrazy adresované delegovaným osobám. Týždeň pred tým na domácej pôde videl červenú kartu jeho asistent Ján Kováč. Pri oslave vyrovnávajúceho gólu použil nemiestne gesto smerované na lavičku súpera. 

Dušana Tótha po vylúčení oslovil MYZvolen.sme.sk. Tréner Zvolena pre spomenutý portál povedal: "Nehrali sme proti jedenástim, ale pätnástim a to je potom ťažko bojovať. O osude zápasu sme mali rozhodnúť v prvom polčase, čo nám nevyšlo. Za prehru si môžeme sami, ale prispela k tomu aj štvorica rozhodcov. Zápas sa mohol vyvíjať úplne inak. Na lavičke sme mali k dispozícii video, takže moje protesty voči rozhodnutiam arbitrov boli adekvátne, pretože som protestoval na základe faktov. Druhému gólu predchádzal jasný faul na Snitku. V úvode nebola odpískaná jasná penalta v náš prospech. Bol som vylúčený neprávom. Kompetentní na zväze by sa mali začať aktívne zaoberať výkonmi rozhodcov, pretože stále sú chránení a dáva sa za pravdu len im. Takže je načase riešiť nielen hráčov a trénerov, ale aj rozhodcov."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk