Nechutný útok na známu tvár Slovana: Incident sa mohol skončiť tragicky!

Jakub Vrbinčík je už dlhé roky hlásateľom na štadióne Tehelné pole, ktorý je domovský stánkom Slovana Bratislava. Na nedávnom ligovom ...

Jakub Vrbinčík je už dlhé roky hlásateľom na štadióne Tehelné pole, ktorý je domovský stánkom Slovana Bratislava. Na nedávnom ligovom zápase belasých proti Ružomberku sa však nečakane neobjavil.

Fotogaléria

Vrbinčík svojim sledovateľom na sociálnej sieti Instagram zdelil, že si od hlásenia pravdepodobne bude musieť dať dlhšiu pauzu. Stal sa totiž obeťou incidentu, v dôsledku čoho ho čaká operácia.

"Prvýkrát sa dnes stane, že nebudem hlásiť na novom Tehelnom poli a obavám sa, že to bude dlhšia prestávka, pretože mám zlomenú sánku a v utorok musím ísť na operáciu,“ napísal Vrbinčík.

"Som z toho neskutočne smutný, celý život som sníval o tom, ako budem hlásiť Slovan v Lige majstrov," hovorí sklamane. "Nikdy som nezmeškal zápas na novom Tehelnom poli a teraz toto. Spravím všetko čo sa dá, ale neviem, či prvý domáci zápas v Champions League stihnem.“

O tom, že sa bojím takejto operácie, a že mám extrémne bolesti, len keď pijem vodu, ani nemusím hovoriť," vyjadril sa ku svojim zraneniam, medzi ktoré patrí okrem iného zlomená sánka.

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st. na tlačovej konferencii pred zápasom so Celticom Glasgow.
Weiss sa vyjadril ku kritike novinárov: Ligu majstrov si treba vážiť! Zobraziť článok

Celý incident sa mal odohrať nečakane počas zábavy v klube. K útoku malo prísť nečakane počas zábavy v klube. "Včera som tancoval s kamarátkou a zrazu som dostal, bez výstrahy (vraj dokonca zbabelo odzadu) bombu na hlavu. Človek by si ani nemyslel, že sa takýto bastard môže narodiť. Nechcem preháňať, ale prakticky ma mohol zabiť, keďže som nebol absolútne pripravený. Keby ma trafil na spánok alebo niečo podobné…čo sa vďaka Bohu nestalo," opísal Jakub strašidelnú situáciu.

"Ale ja sa vrátim a budem si užívať ešte viac každý jeden zápas, ktorý budem, verím, môcť odhlásiť, pretože to milujem a vždy budem a neviem bez toho žiť," dodal hlásateľ úradujúceho slovenského majstra na záver.

S manželkou Danielou vytvorili pekný pár.
Zomrel trnavský miláčik Jaroslav Mačák († 50): Začalo to obyčajnou bolesťou krížov, vraví zdrvená manželka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk