Yamalova rodina si prechádza peklom: Strašné vyhrážky! Stará mama prehovorila

Hviezda FC Barcelona Lamine Yamal (17) prežil počas leta šok, keď jeho otca napadli v rodnej štvrti Rocafonda. Žiaľ, problémy neskončili. ...

Hviezda FC Barcelona Lamine Yamal (17) prežil počas leta šok, keď jeho otca napadli v rodnej štvrti Rocafonda. Žiaľ, problémy neskončili. Stará mama Fatima priznala, že útočníci sa jej vyhrážali smrťou.

Fotogaléria

„Už nemôžem ani jesť. Môj žalúdok je zovretý od šoku, zo strachu. Nemôžem ani jesť ani nič iné. Odsťahujem sa do Barcelony so svojim synom," povedala pre španielsky denník Sport Fatima, babka slávneho futbalistu.

Yamalova babka priznala, že niektorí ľudia zo susedstva prejavujú stále väčšiu závisť a nevraživosť. „Druhý deň po napadnutí mi ľudia, ktorí zranili Mounira, povedali, že aj pre mňa je niečo pripravené. Ak ma chcú zabiť, som tu, sedím na námestí,“ vyhlásila odvážne Fatima.

Niektoré politické prúdy v Španielsku spochybnili Yamalovu oddanosť Španielsku. Dôvodom je nosenie vlajok pôvodu svojej rodiny (Guinea a Maroko pozn. red.). Pričom Lamine bol jeden z kľúčových hráčov Španielska pri triumfe na majstrovstvách Európy 2024. Vo finále zdolali reprezentáciu Anglicka 2:1.

Fatima však jasne uviedla, že sedemnásťročný chlapec je Španiel. „Narodil sa tu, študoval tu a nie je z Maroka, rozumiete mi? Môj syn ho nenútil robiť nič," uzavrela Fatima. Zábery z útoku na Yamalovho otca nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Slovenskí futbalisti s trénerom Weissom.
Weiss je trénerský magnet na úspechy, kariéru mu pribrzdilo zranenie: Velikán oslavuje jubileum Zobraziť článok

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar.
Škriniar sa len prizeral, PSG stratili prvé body: Tréner si stojí za taktikou Zobraziť článok

Zľava Juraj Kucka a tréner Vladimír Weiss.
Ružomberok trápil Slovan, Weiss má o starosť navyše: Kľúčoví hráči sú zranení! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk