Šramková je v životnej forme: Po týždni postúpila do ďalšieho finále!

Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa po týždni opäť prebojovala do finále dvojhry na okruhu WTA. V semifinále turnaja v thajskom meste ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa po týždni opäť prebojovala do finále dvojhry na okruhu WTA. V semifinále turnaja v thajskom meste Hua Hin vyhrala v sobotu nad Tamarou Zidanšekovou zo Slovinska hladko v dvoch setoch 6:4 a 6:2.

V boji o svoj premiérový titul sa v nedeľu (11.00 h) stretne s víťazkou zápasu medzi Arianne Hartonovou z Holandska a Laurou Siegemundovou z Nemecka.

Dvadsaťsedemročná Šramková bola vo finále aj pred týždňom v tuniskom Monastire, kde prehrala až svoj posledný zápas s Britkou Sonay Kartalovou. V semifinále v Hua Hin predviedla proti Zidanšekovej dominantný výkon a o podanie prvýkrát prišla až na konci druhého setu. V prvom dejstve rozhodla v desiatej hre, keď za stavu 5:4 brejkla slovinskú súperku, v druhom viedla už 5:0 a náskok si postrážila. Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza tak uspela až vo štvrtom vzájomnom dueli so Zidanšekovou, vlani vo finále turnaja WTA 125 v Bari proti nej nevyužila štyri mečbaly.

Dvojhra - semifinále:

Rebecca ŠRAMKOVÁ (SR) - Tamara Zidanšeková (Slov.) 6:4, 6:2

Kanadská modelka Angélie a slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Zásadné zmeny v živote Slafkovského: Teraz sa pochválil aj novým luxusným kúskom Zobraziť článok

Zuzulová s priateľom Gasp si užíva kočíkovanie prvého potomka s našou lyžiarkou Aksela
Dvojnásobná mamička Zuzulová: S priateľom už máme za sebou prvé... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk