Zásadné zmeny v živote Slafkovského: Teraz sa pochválil aj novým luxusným kúskom

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (20) prežíva skvelé obdobie vo svojom živote. V Montreale podpísal rozprávkovú zmluvu, zbalil ...

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (20) prežíva skvelé obdobie vo svojom živote. V Montreale podpísal rozprávkovú zmluvu, zbalil krásnu kanadskú modelku a kúpil si nový nádherný byt. Teraz pomaly rozširuje aj svoj vozový park - zadovážil si luxusné auto.

Fotogaléria

Prvá veľká láska

Žiadne tajnosti, žiadne skrývanie sa! Priateľka Slafkovského Angélie Bourgeoisová-Pelletierová opäť dovolila fanúšikom nazrieť do svojho súkromia. Sexi Kanaďanka po tom, ako sa pred pár mesiacmi začalo v slovenských a kanadských médiách písať o jej vzťahu so slovenskou hokejovou hviezdou, si svoj profil na sociálnej sieti zamkla.

Ani jeden z dvojice vzťah nekomentoval. Nedávno bol Slafkovský hosťom relácie Zlaté talenty so Zlaticou, kde odkryl aspoň trocha zo svojho súkromia. „Súkromie je súkromie. Som šťastný, je to tak, ako to je, Nech si každý domyslí... Som veľmi spokojný,“ povedal v relácii. Angélie sa ale rozhodla profil opäť odomknúť a s fanúšikmi opäť zdieľa svoj život. S Juraj dokonca trávila letnú dovolenku aj na Slovensku. 

Nový domov

Slafkovský si v Kanade zadovážil nový luxusný byt. „Minulý týždeň som navštívil jeho byt. Sú tam štyri spálne! Je to veľké," prezradil pre kanadské médiá jeho kamarát Filip Mešár, ktorý ale u Juraja bývať nebude. Dôvod je zrejmý...

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk