Slovenská extraliga sa stáva útočiskom pre vyvrheľov: Sexuálni predátori na našich klziskách!

Všade od nich dávajú ruky preč, ale v hokejovej extralige ich vítajú s otvorenou náručou. Už z minulosti sme boli zvyknutí, že slovenské ...
  • 9Galéria
  • Zdroj: Facebook - HK DUKLA Ingema Michalovce

Všade od nich dávajú ruky preč, ale v hokejovej extralige ich vítajú s otvorenou náručou. Už z minulosti sme boli zvyknutí, že slovenské tímy angažovali hráčov, ktorí majú rôzne problémy so zákonom. Teraz sa však dno ešte viac prerazilo. Znásilnil si ženu, či si z toho obvinený? Nevadí, poď k nám! Akoby takýmto kompasom sa riadili naše kluby.

Fotogaléria

Zo slovenskej extraligy sa začína stávať útočisko vyvrheľov, pričom niektorí si vďaka nej ešte aj naštartujú kariéru. Príkladom je Američan Mitchell Miller (22), ktorý prišiel pred rokom do Liptovského Mikuláša. Bol považovaný za budúcu hviezdu NHL, lenže po tom, ako bol odsúdený na súde pre mladistvých v Ohiu za šikanovanie černošského spolužiaka s mentálnym postihnutím, dávali kluby od neho ruky preč. A hoci ho Arizona draftovala, či neskôr podpísal aj Boston, po tlaku fanúšikov sa ho rýchlo zbavili. Dostal sa tak na Liptov, kde podával skvelé výkony, pričom už v novembri ho angažovala Kazaň do KHL. Tam mu síce čísla oproti extralige výrazne klesli, ale nestratil sa.

Horšie dopadol Fín Severi Lahtinen (25). Ten sa v tejto sezóne do Liptovského Mikuláša vrátiť ani nemohol, keďže v lete ho odsúdili vo vlasti na rok a 10 mesiacov nepodmienečne za znásilnenie. Už ako obvinený prišiel predtým na jeseň hrávať pod Tatry... V klube však nemusia smútiť, keďže si teraz našli ešte väčšie meno, ktoré čelí obvineniu zo znásilnenia. Je ním víťaz Stanleyho pohára 2021 s Tampou Bay Kanaďan Cal Foote (25). Michalovce angažovali teraz rovno dvoch hráčov spájaných so znásilnením. Z extraligy už známeho amerického útočníka Bena Johnsona (30) a dotiahli aj Fína Topiho Rönniho (20).

Nitrania oslávili zisk majstrovského titulu s fanúšikmi v miestnom Amfiteátri.
Extraligový kolotoč začína: Kto je najväčším favoritom na zisk titulu? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk