Barcelona po prehre pod paľbou kritiky: Moderátor totálne ponížil Lewandowského

Červená karta už v 10. minúte bola podľa trénera Hansiho Flicka hlavná príčina prehry FC Barcelona na ihrisku AS Monaco 1:2 vo štvrtkovom ...
  • Zdroj: TASR/AP

Červená karta už v 10. minúte bola podľa trénera Hansiho Flicka hlavná príčina prehry FC Barcelona na ihrisku AS Monaco 1:2 vo štvrtkovom zápase Ligy majstrov. Dostal ju Eric Garcia, keď po chybnej rozohrávke brankára Marca-Andreho Ter Stegena fauloval pred šestnástkou.

V Španielsku bol úvodný zápas Barcelony pozorne sledovaný a nielen denník Marca, ale aj iné médiá, sa k prehre 1:2 stavali kriticky. "Barcelona sa v Monaku dopustila veľkého hriechu. Hrať 80 minút v oslabení v Lige majstrov je sebazničujúce," poznamenal portál Sport. Prehra 1:2 zatienila gól Yamala, ktorý sa opäť zapísal do histórie. Vo veku 17 rokov a 68 dní sa stal druhým najmladším hráčom, ktorý skóroval v skupinovej fáze Ligy majstrov. Za rekordérom Ansu Fatim, ktorý dosiahol míľnik tiež vo farbách Barcelony, zaostal o 28 dní. Podľa trénera Flicka bude dôležité neklesať na duchu: "Musíme si ten zápas zanalyzovať, no prvoradé je to, čo som už povedal tímu - dajme hlavy hore. V tomto zápase som videl aj veľa pozitívnych vecí, no s hráčmi sa porozprávame aj o tom, čo nerobili dobre," zdôraznil Flick.

Griezmann oslavuje gól.
Atléti predviedli otočku proti Lipsku, Barcelona nedokázala vyhrať v Monaku Zobraziť článok

Kritika na Lewandowského

Robert Lewandowski (36) odohral 80 minút, no jeho výkony boli ďaleko za očakávaním.

„Bol stratený medzi strednými obrancami a v útoku sa takmer neobjavoval. Musel veľa pracovať v obrane,“ napísal denník Mundo Deportivo.

Servítku pred ústa si nedal panamský novinár Jose Angelro, ktorý vo vysielaní Cable Onda Sport nazval kapitána poľskej reprezentácie „bývalým futbalistom.“ Po jeho slovách nasledovalo bučanie prítomných divákov, ktorí dali jasne najavo, že s jeho názorom nesúhlasia.
      

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk