Extrémne vzácny úlovok po krutej prehre: Kmotrík v družnej debate s legendou!

Po divokej jazde v Lige majstrov, kde Slovan Bratislava inkasoval päť gólov od škótskeho giganta Celtic FC, sa v zákulisí odohrala nečakaná ...

Po divokej jazde v Lige majstrov, kde Slovan Bratislava inkasoval päť gólov od škótskeho giganta Celtic FC, sa v zákulisí odohrala nečakaná udalosť, ktorá mnohých prekvapila.

Fotogaléria

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. bol prichytený v družnej debate s nikým iným než ikonou britskej hudby, Sirom Rodom Stewartom! Napriek krutej prehre vo vôbec debutovom štarte v LM sa Ivan Kmotrík ml. nenechal odradiť a rozvinul konverzáciu s legendárnym Stewartom, známym aj ako veľkým fanúšikom Celticu. Spoločnými zábermi sa, samozrejme, pochválil následne aj na sociálnych sieťach.

Weiss zažil návrat do Glasgowa s trpkou príchuťou pískania.
Weiss si prešiel v Glasgowe peklom: Uštipačný odkaz fanúšikom Celticu! Zobraziť článok

Čo mohli dvaja tak odlišní muži preberať? Boli to tajomstvá futbalovej stratégie alebo tajné informácie zo zákulisia hudobného priemyslu? Stewart, známy svojou láskou k futbalu a vášnivému povzbudzovaniu svojho obľúbeného klubu z tribún, vraj v debate nezabudol zdôrazniť svoj obdiv k bojovnosti tímu Slovana, aj keď výsledok tomu úplne nenasvedčoval.

Weiss zažil návrat do Glasgowa s trpkou príchuťou pískania.
Internet sa baví na hráčoch Slovana: Tie výrazy tváre hovoria za všetko! Zobraziť článok

"Áno, je to obrovský fanúšik Celticu a aj futbalu ako takého. Rozprávali sme sa o futbale a bolo to veľmi príjemné. Je to obrovská legenda a som rád, že som s ním mohol prehodiť pár slov," vyjadril sa pre Šport24 samotný Kmotrík.

Spoločné zábery Kmotríka so Stewartom si môžete pozrieť v GALÉRII!

Do obleku by sa ako manažér musel obliekať častejšie.
Martin Škrtel spravil slovenský prestup leta: Fandím Trnave, ale chcem úspech s DAC! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk