NHL v tom má jasno, ruské legendy zúria: Boja sa nás!

Bude olympiáda 2026 bez Ruska? Zástupca šéfa NHL Bill Daly prehovoril, že rozhodnutie už malo padnúť. Okamžite reagujú aj legendy ruského ...

Bude olympiáda 2026 bez Ruska? Zástupca šéfa NHL Bill Daly prehovoril, že rozhodnutie už malo padnúť. Okamžite reagujú aj legendy ruského hokeja.

Fotogaléria

„Na letnej olympiáde sa ruským tímom účasť neumožnila, na rozdiel od iných modelov z minulosti. Očakávam teda, že na zimnej olympiáde to bude rovnaké," uzavrel.

Zbavujú sa konkurencie, pení legenda

Reakcia z Ruska na seba nenechala dlho čakať. Legendárny hokejista Vjačeslav Fetisov, poslanec Štátnej dumy za stranu Vladimíra Putina Jednotné Rusko, poriadne vypenil.

„Čo má Bill Daly spoločné s olympijským hnutím? A ak si myslia, že áno, prečo za neho hrajú naši hokejisti? Prečo nehovoria o tom, aké obrovské množstvo peňazí prinášajú a ako dvíhajú úroveň hokeja? Inak pre mňa osobne je ťažké hodnotiť, či budeme môcť hrať, pretože ja rokovanie nevediem. Musíme pracovať s tými, ktorí rozhodujú. V marci sa bude voliť nový prezident výboru, tak uvidíme, či sa niečo zmení,“ hnevá sa Fetisov.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk