Extraligový kolotoč začína: Kto je najväčším favoritom na zisk titulu?

Hokejoví fanúšikovia netrpezlivo čakajú na štart zápasov našej najvyššej súťaže. V dlhej ceste za vytúženým titulom sa stretne 12 tímov.
  • Zdroj: Matej Kalina

Hokejoví fanúšikovia netrpezlivo čakajú na štart zápasov našej najvyššej súťaže. V dlhej ceste za vytúženým titulom sa stretne 12 tímov.

FOTOGALÉRIA: Tipos extraliga

Neodmysliteľnou súčasťou športu je tipovanie v stávkových kanceláriách, tie preto vypísali kurzy nielen na jednotlivé zápasy, ale aj na to, kto bude víťazom celej Tipos extraligy.

Podľa stávkoviek takmer bez šance

Najväčším prekvapením by bolo, keby sa majstrom stanú Nové Zámky, Liptovský Mikuláš či nováčik zo Žiliny. Kurzy na zisk Pohára Vladimíra Dzurillu medzi týmito tímami sa pohybuje od 33 do 55. V praxi za jedno stavené euro napríklad na Nové Zámky by ste mohli získať až 55 eur.

Dušan Mráz, Miroslav Kováčik, Robert Ľupták
Štartuje hokejová extraliga: Ako hospodária slovenské kluby? Väčšina finančne krváca! Zobraziť článok

Trenčin a Banská Bystrica by taktiež podľa stávkových kancelárií nemali pomýšľať na majstrovský titul. Na výhru mužstva spod hradu Matúša Čáka si môžete staviť s kurzom 25,8. Ak by titul získala Banská Bystrica, vyhrali by ste 16-násobok vkladu. 


Šesť tímov s takmer rovnakým kurzom

Takmer identické šance na dosiahnutie vytúženého majstrovského titulu majú podľa stávkových kancelárií Zvolen, Spišská Nová Ves, Michalovce, Slovan Bratislava, Nitra a Poprad. Kurzy sa pohybujú od 5,5 do 9,75.

Favorit len jeden

Vo všetkých sledovaných stávkových kanceláriách sa objavil len jeden favorit. Oceliari majú najväčšiu šancu získať Pohár Vladimíra Dzurillu, na víťazstvo Košíc sa kurz pohybuje od 4 do 4,25.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk