Dvojnásobná mamička Zuzulová: S priateľom už máme za sebou prvé...

Žiari šťastím a užíva si opäť materstvo! Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová (40) je už dva týždne dvojnásobnou mamou. Po prvorodenom ...
  • Zdroj: archív V. Z.

Žiari šťastím a užíva si opäť materstvo! Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová (40) je už dva týždne dvojnásobnou mamou. Po prvorodenom synčekovi Julesovi (6), ktorého má z prvého manželstva, priviedla na svet ďalšieho chlapčeka Aksela.

Radosť má aj šťastný otec Gaspard Valette (38), ktorý už so svojou láskou Veronikou stihli absolvovať aj prvé kočíkovanie v horskom prostredí!

FOTOGALÉRIA: Zuzulová syn kočikovanie

Bývalá úspešná slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová pred dvomi týždňami oznámila na sociálnej sieti celému svetu, že je hrdou dvojnásobnou mamičkou. „Vyrobený s láskou,“ nápis s takouto dekou prikrýva malého Aksela na fotke, ktorý prišiel na svet na klinike neďaleko francúzskeho mestečka Chamonix, kde Zuzulová žije so svojim partnerom Gaspom.

V kočíku spí

Pôrod prebehol bez komplikácií. Gaspard bol mojou oporou priamo pri pôrode,“ prezradila pred pár dňami Novému Času víťazka piatich pretekov Svetového pohára, ktorú už minulý víkend prepustili z pôrodnice. „Už sme niekoľko dní doma a užívame si malého Aksela. Všetko je v poriadku, synček je zdravý. Už sme absolvovali aj prvé kočíkovanie a malému sa na čerstvom horskom vzduchu naozaj páči, pretože stále v kočíku spí,“ pokračovala s úsmevom Veronika.

Veronika Zuzulová ukázala, ako býva priamo pod Mont Blancom
Veronika Zuzulová: Ukázala svoje kráľovstvo! Ako žije vo Francúzsku? Zobraziť článok

Brat nežiarli

Svojho prvého spoločného potomka budú šťastní rodičia vychovávať v čarokrásnom prostredí priamo pod najvyšším vrchom Európy Mont Blancom, kde sa usadili. Bude tam aj braček a čerstvý prváčik Jules, ktorého má Veronika s bývalým manželom Romainom Velezom. S tým sa však rozviedla po 10 rokoch manželstva a už dva roky je šťastná po boku životnej lásky, s ktorou sa spoznala na lyžiarskom kurze. „Juľko už chodí do školy a zatiaľ sa mu páči. Rovnako sa teší aj z malého bračeka a vôbec na neho nežiarli,“ dodala na záver Veronika.

Gaspard je Veronikinou oporou.
Zuzulovej priateľ Gaspard prezradil, čo ich spojilo: Profesora očarila úsmevom Zobraziť článok

Meno po slávnom lyžiarovi

Aksel meral po narodení 52 cm a vážil 4 010 g. Veroniky sme sa priamo opýtali, či dala toto meno synčekovi podľa známeho nórskeho lyžiara Aksela Lunda Svindala (41). „Áno, nemýlite sa, je to podľa neho. Nebol to síce môj športový vzor, ale je to skvelý človek a to meno sa mi vždy páčilo,“ pripojila držiteľka striebornej medaily z tímových pretekov na MS 2017.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk