Slovan utrpel jednu z najvyšších prehier v histórii! Experti o príčinách: S takým výkonom neuspejete!

Futbalistom Slovana Bratislava vstup do Ligy majstrov absolútne nevyšiel, keď schytali v Glasgowe od miestneho Celticu výprask 5:1. Tréner ...

Futbalistom Slovana Bratislava vstup do Ligy majstrov absolútne nevyšiel, keď schytali v Glasgowe od miestneho Celticu výprask 5:1. Tréner Vladimír Weiss st. (59) však tentoraz kritický nebol, keď dokonca svojich zverencov pochválil.

Fotogaléria

Užívajte si

Aj Ľubomír Moravčík (59) si myslí, že Slovan mohol ukázať viac a lepšie zabojovať. „Prvý polčas bol ešte ako-tak, ale potom to Celticu uľahčil, keď inkasoval dva rýchle góly. Mali sa určite lepšie pripraviť na takýto duel, pretože asi už zistili, že zápasy Ligy majstrov sú ťažšie, ako sa zdá. Treba viac zamakať a klásť väčší odpor,“ uviedla legenda Celticu i nášho futbalu. Podľa neho nikto z hráčov Slovana nepredviedol žiadny výnimočný výkon, bolo tam iba viac slabších.

Atmosféru Celtic Parku pozná aj Ján Ďurica (42), ktorý tam s Artmediou pred 19 rokmi tiež prehral o štyri góly (0:4), ale vtedy sa radoval z postupu. On radí nasledovníkom, aby si Ligu majstrov predovšetkým užili. „Som presvedčený, že v tých zostávajúcich siedmich dueloch ešte belasí prekvapia. Či sa vyhrá, alebo prehrá, tak život ide ďalej. Určite sa hráči z tejto prehry poučia a ako som povedal, treba si užívať tieto zápasy a tešiť sa na najbližší súboj proti Manchestru City,“ dodal.

Európske prehry o 4 a viac gólov

Tottenham Hotspur - Slovan 6:0, PVP 1963

Ajax Amsterdam - Slovan 5:0, EL 2009

Youg Boys Bern - Slovan 5:0, EL 2014

Aris Limassol - Slovan 6:2, EL 2023

Celtic Glasgow - Slovan 5:1, LM 2024

AC Miláno - Slovan 4:0, LM 1992

Sparta Praha - Slovan 4:0, EL 2014

Rapid Viedeň - Slovan 4:0, EL 2018

Futbalisti Dinama Záhreb.
Dinamo Záhreb po debakli v Mníchove odvolalo trénera Zobraziť článok

Weiss zažil návrat do Glasgowa s trpkou príchuťou pískania.
Weiss si prešiel v Glasgowe peklom: Uštipačný odkaz fanúšikom Celticu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk