Internet sa baví na hráčoch Slovana: Tie výrazy tváre hovoria za všetko!

Futbalisti Slovana Bratislava zažili pred zápasom s Celticom Glasgow (1:5) poriadnu dávku stresu, no nebolo to len kvôli zápasu samotnému. 
  • Zdroj: tasr

Futbalisti Slovana Bratislava zažili pred zápasom s Celticom Glasgow (1:5) poriadnu dávku stresu, no nebolo to len kvôli zápasu samotnému. 

Ich výrazy tváre pred výkopom, keď nastúpili na legendárny štadión Celtic Park, sa okamžite stali hitom na sociálnych sieťach. Keď hráči Slovana vstúpili na trávnik, namiesto futbalovej atmosféry ich privítal ohlušujúci piskot a bučanie od fanúšikov Celticu.

Na tvárach belasých bolo pri tom vidieť, že ich čaká niečo veľmi výnimočné, keď sa v pozadí skvelej atmosféry ozývala legendárna hymna Ligy majstrov. A práve tieto momenty sa stali zdrojom nekonečnej zábavy pre používateľov sociálnych sietí.

Weiss zažil návrat do Glasgowa s trpkou príchuťou pískania.
Weiss si prešiel v Glasgowe peklom: Uštipačný odkaz fanúšikom Celticu! Zobraziť článok

"Ich výrazy hovorili za všetko. Vyzerali, akoby vstúpili do levieho brlohu!" smiali sa fanúšikovia na Twitteri. Krátko po tom, ako sa objavili prvé zábery zo štadióna, sociálne siete explodovali. Memečka, vtipné komentáre a reakcie na to, ako si hráči Slovana „užívajú“ atmosféru, začali zaplavovať internet.

Na snímke zľava hráči ŠK Slovan Bratislava Cesar Blackman, Nino Marcelli a James Forrest zo Celticu Glasgow po zápase.
Zahraničné médiá naložili belasým: Prevalcovaný Slovan, na Weissa sa pískalo! Zobraziť článok

Atmosféra na štadióne Celticu je známa svojou intenzitou, a hráči Slovana to celkom jednoznačne pocítili na vlastnej koži. 

Kamil Čontofalský a Vladimír Weiss ml.
Čontofalský sfúkol Weissa ml. ako sviečku: Som z neho šokovaný! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk