Čontofalský sfúkol Weissa ml. ako sviečku: Som z neho šokovaný!

Bývalý brankár Kamil Čontofalský poriadne naložil Vladimírovi Weissovi ml. za jeho výkon a prejav v prvom stretnutí skupinovej fázy Ligy ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (getty images, TASR)

Bývalý brankár Kamil Čontofalský poriadne naložil Vladimírovi Weissovi ml. za jeho výkon a prejav v prvom stretnutí skupinovej fázy Ligy majstrov na pôde Celticu Glasgow.

FOTOGALÉRIA: Slovan - Celtic

Slovan Bratislava má za sebou trpkú premiéru v skupinovej fáze Ligy majstrov. Na pôde Celticu Glasgow prehral rozdielom triedy 1:5. Jedným zo smutných hrdinov v belasom drese bol Vladimír Weiss ml. Jeho výkon bol veľmi nevýrazný, spálil obrovskú šancu, po ktorej Slovan mohol vyrovnať a pokúsiť sa zvrátiť zápas. Navyše ako bývalý hráč Glasgow Rangers si "užil" aj búrlivé pískanie z tribún štadióna.

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st. na tlačovej konferencii pred zápasom so Celticom Glasgow.
Tréner Weiss po Celticu: Nie som sklamaný z výkonu! Keby dal Vlado gól... Zobraziť článok

Z Weissa som bol šokovaný, priznáva Čontofalský

V televíznom štúdiu Nova Sport 6 jeho výkon a prístup poriadne ostro skritizoval bývalý brankár Kamil Čontofalský a servítku pred ústa si rozhodne nedával. "Ja trošku nadviažem na jeho rozhovor. Zarazilo ma, ako hovoril, že nepremenili sme šancu, pritom to bola jeho šanca. Alebo, že som hrdý na svoje mužstvo, ako keby on bol líder a ostatní sú nejaké ovečky," hovoril zarazený Čontofalský.

"No musím povedať, že som z neho trošku šokovaný, pretože od neho som čakal viac a určite nenaplnil očakávania. Pri prvom góle zbytočná strata lopty, mal ich tam viacero. V druhom polčase tá pasáž od 45. do 70. minúty, vykašľal sa na hráča, strata lopty, chôdza... V dnešnom futbale sa takto hráč nemôže správať," povedal rázne bývalý skvelý gólman.

"Ja si ho pamätám ako fantastického futbalistu, nadpriemerného futbalistu, ale tuším, že niekde spomínal, že je to jeho posledná sezóna, aby si to užil. Myslím, že vek a odhodlanie na to ešte nemá, aby niečo dokázal, ale nie takýmto výkonom na ihrisku. Tvrdí, že my mužstvo budeme bojovať, zlepšíme sa, no musí v prvom rade on sa zlepšiť. Pretože dnes patril medzi najslabších hráčov na ihrisku," dodal Kamil Čontofalský na Weissovu adresu.

Na snímke hráč ŠK Slovan Bratislava Marko Tolič (vľavo) a Arne Engels zo Celticu Glasgow.
Vysoká škola futbalu: Slovan v premiére v Lige majstrov totálne pohorel! Zobraziť článok

Najbližšie sa Slovan Bratislava v Lige majstrov predstaví 1. októbra proti Manchesteru City. Úradujúci šampión aj líder anglickej Premier League bude obrovským favoritom. Pre celý Slovan aj jeho fanúšikov to bude obrovský sviatok futbalu, veď na Tehelnom poli sa predstaví mužstvo vedené hviezdnym trénerom Pepom Guardiolom s nórskym super útočníkom Erlingom Haalandom. Práve v akadémii City v minulosti Weiss ml. pôsobil a bude to pre neho ďalší zápas so špeciálnou príchuťou. Tak snáď už predvedie výkon hodný lídra...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk