Slovanisti v potýčke pred pubom s fanúšikmi Celticu aj policajtmi: V Glasgowe to vrelo!

V Glasgowe to vrelo ešte pred úvodným hvizdom! V uliciach škótskeho mesta narazili fanúšikovia Slovana Bratislava na náprotivkov z tábora ...
  • Zdroj: screenshot X/KISYAway

V Glasgowe to vrelo ešte pred úvodným hvizdom! V uliciach škótskeho mesta narazili fanúšikovia Slovana Bratislava na náprotivkov z tábora škótskeho tímu a dostali sa do potýčky s nimi aj policajtmi.

FOTOGALÉRIA: Slovan - Celtic

V uliciach Glasgowa bolo poriadne horúco ešte pred úvodným výkopom stretnutia Ligy majstrov medzi Celticom a Slovanom. Pred jedným z pubov na seba narazili oba fanúšikovské tábory a dostali sa do potýčky, dokonca belasí fanúšikovia mali konflikt aj s mužmi zákona. Incident sa strhol, keď fanúšikovia slovenského majstra pochodovali centrom Glasgowa na štadión za výdatného sprievodu polície.

Hŕstka fanúšikov sa však dostala do potýčky s fanúšikmi škótskeho klubu na terase pubu. Príslušníci polície okamžite zasiahli a snažili sa zmierniť napätie medzi oboma tábormi. Ako vidieť na videu, jeden z fanúšikov v belasom sa dostal na terasu podniku, v ktorej sa nachádzali fanúšikovia Celticu a to tak, že unikol polícii a preskočil múr.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk