Príde mi to nechutné: Hviezda NHL sa vyjadrila k populárnym videám svojej partnerky

Švédsky hokejový útočník Alexander Nylander, ktorý aktuálne pôsobí v tíme NHL Columbus Blue Jackets, nie je príliš stotožnený s obsahom, ...

Švédsky hokejový útočník Alexander Nylander, ktorý aktuálne pôsobí v tíme NHL Columbus Blue Jackets, nie je príliš stotožnený s obsahom, ktorý jeho partnerka Lisa Sidenová zverejňuje na sociálnych sieťach.

Fotogaléria

Švédsky portál Expressen priniesol vyjadrenie 26-ročného hokejistu k Lisiným aktivitám na sociálnej sieti TikTok.

Príťažlivá švédka, ktorú spopularizovala najmä účasť v populárnej reality show sa venuje tvorbe videí, na ktorých hodnotí najrôznejšie pokrmy. Vo videách si pochutnáva na plných táckach jedál a v krátkosti ich hodnotí, pričom jej obsah má milióny zhliadnutí.

„Príde mi to až nechutné. Nechápem, ako to robí, ale ľudí jej videá zrejme bavia a páči sa im jej štýl komunikácie a prezentácie. V konečnom dôsledku ide najmä o zábavu,“ vyjadril sa Nylander k záľube svojej partnerky.

„Nebaví ma sledovať videá s takýmto obsahom. Väčšinou sa mi to zdá choré, ale rozumiem, že niekomu sa to môže páčiť,“ dodal na záver švédsky hokejista.

Poľské orgány činné v trestnom konaní prepustili ukrajinského boxera Oleksandra Usyka po tom, čo ho zadržali na letisku v Krakove.
V Krakove zadržali ukrajinského boxera Usyka: Reagoval aj pobúrený Zelenskyj Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk