Finančnému žralokovi Korbačkovi HC Slovan nestačí: Po hokeji ovládol aj volejbal a basketbal!

Multimilionár Peter Korbačka (53) so svojou developerskou spoločnosťou JTRE poriadne rozvíril slovenskú športovú hladinu. Po tom, čo ...

Multimilionár Peter Korbačka (53) so svojou developerskou spoločnosťou JTRE poriadne rozvíril slovenskú športovú hladinu. Po tom, čo oznámil, že jeho spoločnosť kúpila 100 % akcií hokejového klubu Slovan Bratislava, už stihol rozšíriť svoje impérium aj o ďalšie športové subjekty.

Fotogaléria

„Všetky tieto tri kluby znamenajú vo svojich športoch veľmi veľa. Ak by kluby neboli dobre nastavené, asi by sme do nich neplánovali vstúpiť. Chceme to robiť s dlhodobými cieľmi a priniesť kluby tam, kam patria. Verím, že vstupujeme raz a navždy,“ uviedol Pavel Pelikán, výkonný riaditeľ JTRE a člen predstavenstva JTRE sports & entertainment. Nie je tajomstvom, že JTRE patrí medzi najväčšie developerské giganty na Slovensku, no zdá sa, že Korbačka začína mať slabosť aj pre šport. To, že jeho firma vlastní už nielen hokejový Slovan Bratislava, ale aj basketbal a volejbal, značí obrovské plány. Čo nás čaká ďalej? Získa pod svoju taktovku aj futbal?

Kluby Petra Korbačku

HC Slovan Bratislava (hokej) 100 %

BK Inter Bratislava (basketbal muži) 100 %

BK Slovan Bratislava (basketbal ženy) 100 %

VKP FTVŠ UK Bratislava (volejbal) 80 %

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk