Slafkovský si v Montreale užil charitatívny golf: Juraj bavil hláškami!

V zámorí ho proste milujú! Juraj Slafkovský (20), slovenská hokejová hviezda a jedna z najväčších nádejí Montrealu Canadiens, sa vždy ...
  • Zdroj: ig/CanadiensMontreal

V zámorí ho proste milujú! Juraj Slafkovský (20), slovenská hokejová hviezda a jedna z najväčších nádejí Montrealu Canadiens, sa vždy vie postarať o pozornosť nielen na ľade, ale aj mimo neho.

Náš hokejista Juraj Slafkovský tvorí pár s kanadskou modelkou Angélie.
Slafkovského frajerka odomkla svoj profil: Sexi krivky a spoločné foto s Jurajom Zobraziť článok

Na sebavedomé vyhlásenie prišla hneď otázka, či sa Juraj necíti byť pod tlakom, keď mu práve štartuje nová zmluva. „Ešte stále som pod starou zmluvou, nie?!“ čudoval sa slovenský Hokejista roka, s úsmevom však rýchlo dodal: „Áno, samozrejme, že mám svoje ciele, ale zmluva ma v tomto smere netrápi. Viem, že tu budem dlho a môžem sa sústrediť na prácu a tímové ciele.“

Slafkovský v rozhovore prezradil aj to, že počas leta tvrdo pracoval na svojej kondícii, a hlavne to, že pokračuje v zhadzovaní váhy. „Chcem byť opäť silnejší a rýchlejší. Opäť som schudol. Nerád by som vypichol niečo konkrétne, chcem sa zlepšiť celkovo. Teraz mám presne sto kíl, čo je podľa mňa dobrá váha.“ Fanúšikovia Canadiens môžu byť teda pokojní, ich mladý talent je pripravený na sezónu v plnej sile a odhodlaný ukázať, že je ešte lepší ako vlani.

Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Slafkovský má po návrate do Montrealu veľké plány: Konečne si splním sen! Zobraziť článok

Bývalá draftová jednotka síce tvrdí, že sa počas leta snažila aj oddychovať, no ako správna hviezda si nemohla vychutnať súkromie bez povšimnutia. „Snažil som sa oddychovať a vyhýbať ľuďom, ako to šlo, a tráviť čas v mojom dome v Košiciach. Je to však ťažké. Išiel som nakupovať so sestrou oblečenie, čo sa zmenilo na nekonečné fotenie v nákupnom centre,“ smial sa Juraj.

Takto išiel dole s váhou

Draftová jednotka z roku 2022 priznala, že počas leta výrazne schudla. Pozreli sme sa preto, ako išiel Slafkovský dole s váhou za posledný rok.

September 2023 - 109 kg

Máj 2024 - 103 kg

September 2024 - 100 kg

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk