Slafkovský si v Montreale užil charitatívny golf: Juraj bavil hláškami!

V zámorí ho proste milujú! Juraj Slafkovský (20), slovenská hokejová hviezda a jedna z najväčších nádejí Montrealu Canadiens, sa vždy ...
  • Zdroj: ig/CanadiensMontreal

V zámorí ho proste milujú! Juraj Slafkovský (20), slovenská hokejová hviezda a jedna z najväčších nádejí Montrealu Canadiens, sa vždy vie postarať o pozornosť nielen na ľade, ale aj mimo neho.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Začiatkom týždňa sa zúčastnil charitatívneho golfového turnaja, kde nielenže ukázal svoj talent s golfovou palicou, ale novinárov aj zabával svojím typickým humorom.

Po náročnej sezóne, v ktorej si Montreal Canadiens prešli niekoľkými ťažkými prehrami, Slafkovský nezaháľal a naplno sa pripravuje na nový ročník. Podľa mnohých odborníkov by vlaňajších 20 gólov mohol tentokrát prekonať a zastaviť sa niekde na čísle 30.

„Verím, že budem fit celú sezónu. Opäť budem o niečo skúsenejší. V minulej sezóne sme prehrali asi 30 zápasov o gól, tak ak aspoň polovicu z toho teraz dokážeme otočiť, priblížime sa k play-off,“ povedal Slafkovský na úvod rozhovorov s novinármi v rámci charitatívneho golfového podujatia, na ktorom sa zúčastnil aj so spoluhráčmi.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk