Športové hviezdy tipujú, ako vstúpia belasí do LM: Takto držíme palce!

Už dnes čaká bratislavský Slovan úvodný duel hlavnej fázy futbalovej Ligy majstrov! Zverenci trénera Vladimíra Weissa sa predstavia na ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Už dnes čaká bratislavský Slovan úvodný duel hlavnej fázy futbalovej Ligy majstrov! Zverenci trénera Vladimíra Weissa sa predstavia na pôde škótskeho šampióna Celticu Glasgow. Ako tento súboj vidia bývalí či súčasní slovenskí športovci a budú ho sledovať aj v televízii?

FOTOGALÉRIA: Tipovačka

Slovan prehrá 1:2

Michal Martikán (45), vodný slalomár

- Futbal rád sledujem a rád si ho rekreačne aj zahrám. Myslím si, že škótsky tím doma tesne zvíťazí, ale je to čisto iba môj tip. Dúfam, že sa budem mýliť, slovanistom budem držať palce, aby uhrali čo najlepší výsledok a dobre reprezentovali slovenský futbal. Som momentálne v Španielsku, kde máme preteky, takže neviem, či to budem môcť niekde sledovať.

remíza 1:1

Jozef Stümpel (52), bývalý hokejista

- Pozorne som sledoval cestu Slovana do hlavnej fázy Ligy majstrov a celému klubu k tomuto úspechu gratulujem. Na úvod ich čaká naozaj náročný súper, ale myslím si, že je v silách nášho majstra uhrať v Škótsku prijateľný výsledok. Budem to, samozrejme, sledovať a fandiť nášmu zástupcovi v pohárovej Európe.

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st..
Tréner Slovana Weiss st. bol na tom zle, ale do Glasgowa odletel: Po infúziách hor sa na Celtic! Zobraziť článok

Slovan vyhrá 2:1

Dominik Hrbatý (46), bývalý tenista

- Odmalička som slovanista, takže budem chalanom držať palce, aby úspešne vstúpili do hlavnej fázy Ligy majstrov. Budú to mať s Celticom náročné, ale verím, že podajú bojovný výkon a napokon vyhrajú o gól. Momentálne som s dcérou na turnaji vo Francúzsku, ale budem duel sledovať cez internet.

remíza 1:1

Richard Lintner (46), bývalý hokejista

- Hoci tipujem remízu, tak verím, že sa budem mýliť a Slovan vyhrá na horúcej škótskej pôde 2:0. Futbal budem pozerať určite v televízii, ale dresy chalanov si neoblečiem, lebo ich mám zarámované v pube. Poznám viacero hráčov belasých za tie roky v športe a budem im počas celého účinkovania v hlavnej fáze držať palce, aby získali čo najviac bodov pre seba a celý slovenský futbal.

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss st. na tlačovej konferencii pred zápasom so Celticom Glasgow.
Tréner Weiss varuje pred peklom v Glasgowe: Slovan je odhodlaný zaskočiť favorita! Zobraziť článok

remíza 1:1

Matej Beňuš (36), vodný slalomár

- Musím sa priznať, že futbal až tak veľmi nesledujem, skôr hokej, ale, samozrejme, že som ako Bratislavčan postrehol veľký úspech Slovana. Chalanom gratulujem k postupu a verím, že už v úvodnom vystúpení proti Celticu získajú prvé body. Žiaľ, cestujem do Španielska na Svetový pohár a zápas zrejme nebudem mať kde sledovať.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk