Hororové zranenie, aké ste ešte nevideli: Zápasníčka bojovala s dierou v hlave!

Najprestížnejšia organizácia na svete UFC má za sebou veľkolepé podujatie s poradovým číslom 306 a opäť sa bolo na čo pozerať. V Las ...
  • Zdroj: Instagram/@irene.aldana

Najprestížnejšia organizácia na svete UFC má za sebou veľkolepé podujatie s poradovým číslom 306 a opäť sa bolo na čo pozerať. V Las Vegas zaujali nielen noví šampióni, ale azda každého obrovskou bojovnosťou ohúrila Mexičanka Irene Aldana (36). Toto sa len tak nevidí!

Britský silák Eddie Hall.
Šokujúci náhľad do zákulisia: Najsilnejší muž plánety odhalil neuveriteľný jedálniček Zobraziť článok

Skúsená zástupkyňa bantamovej divízie schytala od Normy Dumont poriadnu bitku. Po vypršaní časového limitu bolo azda každému jasné, kto sa bude radovať. Napriek tomu si však reprezentantka Lobo Gym MMA vyslúžila uznanie celej bojovej scény.

Aldana bola odhodlaná diktovať tempo zápasu, no súperka prišla do klietky výborne pripravená. Nekompromisne preto prebrala iniciatívu a 36-ročná bojovníčka sa musela brániť. V druhom kole dokonca utrpela hororovú tržnú ranu na čele. Takáto situácia by bola pre mnohých profíkov neriešiteľný rébus, ale aj vďaka mohutnej podpore divákov sa odmietla vzdať. Ukázala neuveriteľné srdce i odhodlanie, no, žiaľ, niekedy nestačí ani to.

Celkovo Aldana ustála 159 tvrdých úderov a fanúšikovia neverili, že vôbec vydržala do záverečného gongu. Jej tvár sa totiž zmenila na nepoznanie. Bola celá zakrvavená a absolútnu dominantu veľkého utrpenia predstavovala spomínaná desivá diera rozprestierajúca sa cez viac ako polovicu čela. Ide skutočne o zábery vhodné len pre silné žalúdky.

 

Slávny írsky MMA bojovník Conor McGregor.
Šialený plán legendárneho bojovníka: Bude z McGregora prezident Írska? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk