Dvorského s Pekarčíkom v zámorí milujú: Okrem gólov bavia aj humorom!

Dvojica krajanov boduje! Mladé slovenské hokejové talenty Dalibor Dvorský (19) a Juraj Pekarčík (19) sa pomaly stávajú hviezdami nielen ...
  • Zdroj: greb youtube

Dvojica krajanov boduje! Mladé slovenské hokejové talenty Dalibor Dvorský (19) a Juraj Pekarčík (19) sa pomaly stávajú hviezdami nielen na ľade, ale aj mimo neho! 

Po tom, čo sa im v NHL podarilo v príprave zažiariť v kempe St. Louis Blues, si získali srdcia fanúšikov aj svojou bezprostrednosťou a humorom. Na sociálnych sieťach sa totiž objavilo klubové video, na ktorom Dalibor v pozícii moderátora spovedá svojho krajana.

Náš hokejista Juraj Slafkovský tvorí pár s kanadskou modelkou Angélie.
Slafkovského frajerka odomkla svoj profil: Sexi krivky a spoločné foto s Jurajom Zobraziť článok

"Aký máš názor na tvojho spolubývajúceho," pýtal sa Dvorský s mikrofónom v ruke. "To myslíš akože teba," smial sa Pekarčík a jedným dychom pokračoval. "Áno, je to skvelý chlapík, vychádzame spolu výborne," dodal so smiechom útočník ktorého St. Louis draftovalo v treťom kole. To po Dvorskom zase siahli bluesmani už v tom prvom a to z celkového 10. miesta. 

 

 

Obaja sú na ľade nekompromisní a presne vedia, ako dostať puk za chrbát brankárov súpera. Ale čo na nich fanúšikovia naozaj milujú? Ich bezprostrednosť a humor!

Schumacher má vinicu v Slovinsku.
Ralf Schumacher si svojho milenca rozmaznáva: Pomenoval po ňom víno! Zobraziť článok

Skvelé duo

Práve dvojica mladých slovenských hokejistov režírovala v noci na pondelok triumf St. Louis Blues na domácom turnaji nádejí NHL Tom Kurvers Prospect Challenge. Juraj Pekarčík pomohol k víťazstvu 6:2 nad Minnesotou Wild dvoma gólmi, vrátane víťazného, Dalibor Dvorský prispel tromi asistenciami.

Tréner Slovana Weiss st. so synom Vladimírom.
Weiss ml. si v rozhovore pre Škótov kopol do Celticu: Fanúšikovia si budú pamätať môjho otca! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk