Pred pár mesiacmi debutoval za bundesligový tím: Mladý brankár teraz prišiel o nohu a bojuje o život

Život sa mu obrátil naruby! Nemecký brankár Berkin Arslanogullari (19) prežíva horor, amputovali mu nohu a doslova bojuje o život.
  • 3Galéria
  • Zdroj: Instagram/berkin.arslanogullari

Život sa mu obrátil naruby! Nemecký brankár Berkin Arslanogullari (19) prežíva horor, amputovali mu nohu a doslova bojuje o život.

Fotogaléria

Všetko nasvedčovalo tomu, že spraví kariéru na futbalovom poli. Tento rok v marci absolvoval debut v drese bundesligového tímu Union Berlín proti FC Magdeburg. Mal dobré odporúčania i parametre, bolo len otázkou času, kedy sa uchytí v prvom tíme. No teraz je ale všetko inak...

Mladý brankár si od lekárov vypočul šokujúcu správu – diagnostikovali mu rakovinu kosti. Ochorenie sa veľmi rýchlo šírilo telom a začal sa zápas o holý život. Lekársky tím mu musel amputovať nohu, aby choroba nepostupovala ďalej. Podstúpil aj liečbu chemoterapiou.

Život sa zmenil aj jeho rodičom, ktorí zo dňa na deň opustili svoje zamestnanie, aby sa mohli starať o ťažko chorého syna. Pritom už minuli všetky svoje peniaze a navyše hľadajú vhodný byt pre zdravotne znevýhodneného syna.   

Pre Arslanogullariho sa spustila zbierka, ktorú podporil aj samotný klub Union Berlín, fanúšikovia a kamaráti.

Gabriely Mirandová je priateľkou brazílskeho futbalistu Endricka.
Hviezda Realu Madrid to má v manželstve ťažké: Krásna modelka má všetko pod zmluvou Zobraziť článok

Po postupe do Ligy majstrov sa na Tehelnom poli oslavovalo.
Slovenská futbalová legenda pred vstupom Slovana do Ligy majstrov: Fandiť budem Celticu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk