Slafkovského frajerka odomkla svoj profil: Sexi krivky a spoločné foto s Jurajom

Žiadne tajnosti, žiadne skrývanie sa! Priateľka slovenského hokejistu Juraja Slafkovského (20) Angélie Bourgeoisová-Pelletierová opäť ...
  • Zdroj: Instagram/angeliebp

Žiadne tajnosti, žiadne skrývanie sa! Priateľka slovenského hokejistu Juraja Slafkovského (20) Angélie Bourgeoisová-Pelletierová opäť dovolila fanúšikom nazrieť do svojho súkromia. Svoj profil na sociálnej sieti Instagram opäť otvorila.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský a priateľka Angélie

Sexi Kanaďanka po tom, ako sa pred pár mesiacmi začalo v slovenských a kanadských médiách písať o jej vzťahu so slovenskou hokejovou hviezdou, si svoj profil na sociálnej sieti zamkla.

Ani jeden z dvojice vzťah nekomentoval. Nedávno bol Slafkovský hosťom relácie Zlaté talenty so Zlaticou, kde odkryl aspoň trocha zo svojho súkromia. „Súkromie je súkromie. Som šťastný, je to tak, ako to je, Nech si každý domyslí... Som veľmi spokojný,“ povedal v relácii.

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský.
Slafkovský zažil nemilé prekvapenie: Príde o flek v elitnom útoku? Zobraziť článok

Už sa neskrýva

Teraz sa sexi Angélie rozhodla odomknúť svoj instagramový účet. Fanúšikovia tak majú možnosť vidieť nielen jej šteklivé fotky, kde pózuje a predvádza svoje dokonalé krivky, ale aj spoločné momentky so slovenským hokejistom. Kanaďanka zdieľala spoločnú fotku s Jurajom a na ďalších záberoch ukázala, že náš hokejista ju učí spoznávať slovenskú kultúru. Viac vo FOTOGALÉRII!

Po postupe do Ligy majstrov sa na Tehelnom poli oslavovalo.
Slovenská futbalová legenda pred vstupom Slovana do Ligy majstrov: Fandiť budem Celticu! Zobraziť článok

Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Slafkovský už naplno maká v zámorí: Úsmevmi nakazil celý Montreal! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk