Hviezda Realu Madrid to má v manželstve ťažké: Krásna modelka má všetko pod zmluvou

Zažíva raketový vstup v profesionálnom futbale. Futbalový supertalent z Brazílie Endrick (18) sa v lete stal novou posilou Realu Madrid.
  • Zdroj: instagram/gabrielymiiranda

Zažíva raketový vstup v profesionálnom futbale. Futbalový supertalent z Brazílie Endrick (18) sa v lete stal novou posilou Realu Madrid.

FOTOGALÉRIA: Endrick

Bývalý útočník brazílskeho Palmeiras chce urobiť všetko preto, aby si udržal vzťah s krásnou modelkou a influencerkou Gabrielou Mirandovou (21) aj po prestupe do španielskeho veľkoklubu. K tomu má  prispieť aj trochu bizarná zmluva, v ktorej manželka futbalistu spísala zoznam pravidiel, ktoré musí pár dodržiavať.

Dohoda spočíva v tom, že pár, ktorý sa po nie ani ročnom vzťahu rozhodol spečatiť svoj vzťah svadbou, musí udržiavať emocionálny vzťah založený na úcte, porozumení a vzájomnej starostlivosti. Zmluva hovorí aj o povinnosti povedať „milujem ťa“ pri každej možnej príležitosti, pričom niektoré slová v ich komunikácii sú zakázané.

Neymar tvrdí, že hrať po boku francúzskej hviezdy bolo peklo.
Neymar kontaktoval hráčov Realu Madrid: Dávajte si pozor, hrať s Mbappém bolo peklo! Zobraziť článok

„Kto poruší tieto pravidlá, musí na konci mesiaca priniesť tomu druhému darček podľa jeho vlastného výberu. Ja som si napríklad požiadal o slúchadlá Apple a dostal som ich,“ prezradil od leta hráč Realu Madrid, ktorý má na svojom konte v 172 zápasoch 170 gólov.

Defenzívny stredopoliar anglického druholigistu Derby County Ebou Adams (pri lopte).
Smial sa mu aj vlastný tréner: Britský futbalista zahodil stopercentnú tutovku Zobraziť článok

Endrick už naskočil do piatich zápasov Bieleho baletu, pričom svoj prvý gól zaznamenal už v druhom ligovom vystúpení proti Valladolidu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk