Hokejista Záborský žiari šťastím: Po synovi má princeznú Dianu

Žiari šťastím! Hokejový útočník Tomáš Záborský (36) je dvojnásobným otcom. Jeho manželka Michaela mu v pondelok v trenčianskej nemocnici ...
  • Zdroj: archív T. Z.

Žiari šťastím! Hokejový útočník Tomáš Záborský (36) je dvojnásobným otcom. Jeho manželka Michaela mu v pondelok v trenčianskej nemocnici porodila druhého potomka. Po synčekovi Eliasovi (6) sa dočkal aj dcérky. Hrdí rodičia dali malej princeznej meno Diana…

FOTOGALÉRIA: záborský dcera

Skúsený hokejový útočník a bývalý reprezentant Tomáš Záborský sa stihol stať dvojnásobným otcom ešte pred piatkovým štartom nového ročníka extraligy, v ktorom bude po takmer 20-ich rokoch opäť obliekať dres materského klubu Dukly Trenčín. Môže sa tak naplno sústrediť na hokej.

„Tak dlho sme na teba čakali, že konečne si tu medzi nami. Diana Záborská naša malá princezná. Mamina to zvládla na jednotku a Eliasko, ako veľký bráško si to užíva,“ vyznal sa z pocitov tesne po pôrode dojatý Záborský a pridal aj fotku, ako spoločne so 6-ročným synom Eliasom držia v náručí malú Dianu, ktorú nazvali princeznou.

Rovnako, ako sa volala aj bývalá princezná z Walesu, ktorá bola členkou britskej kráľovskej rodiny. Záborský na sociálnych sieťach vyzdvihol trenčiansku nemocnicu a prístup lekárov aj sestričiek na čele s primárom Kaščákom.

Diana Záborská: 49 cm a váha 3 540 g

Hokejista Tomáš Záborský s manželkou a synom. Od nového ročníka bude pôsobiť v Trenčíne.
Hokejista Záborský sa vrátil do Trenčína! Toto je hlavný dôvod... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk