Sexi manželka argentínskeho majstra sveta šokuje: Viac ma priťahujú ženy!

Argentínsky futbalový útočník Paulo Dybala, ktorý je okrem iného majstrom sveta z roku 2022, sa na začiatku roka oženil s modelkou a ...

Argentínsky futbalový útočník Paulo Dybala, ktorý je okrem iného majstrom sveta z roku 2022, sa na začiatku roka oženil s modelkou a speváčkou Orianou Sabatiniovou.

Fotogaléria

S Dybalom, ktorý aktuálne pôsobí v talianskom klube AS Rím, tvorí pár od roku 2018. Oriana je neterou niekdajšej hviezdnej argentínskej tenistky Gabriely Sabatiniovej.

Prednedávnom šokovala svojich fanúšikov na sociálnych sieťach, keď priznala, že je bisexuálna a možno dokonca uprednostňuje ženy.

Sexi modelka v nedávnom podcaste odhalila taktiež svoju netradičnú prácu. „Keď som odišla z domu a rozmýšľala som, čo budem v živote robiť, naskytla sa mi príležitosť študovať balzamovanie. Smrť ma fascinuje už od detstva. Vždy ma veľmi zaujímala,“ vyjadrila sa k svojmu povolaniu.

„Videla som stream na Instagrame a nemohla som uveriť, že sa dá robiť kariéra balzamovača. Potom som sa zamyslela nad tým, čo by som mohla robiť, aby som naplnila svoje záujmy. Objavila som toto povolanie, ktoré som sa dokázala naučiť za krátky čas,“ hovorí Oriana.

(ilustračné foto)
Tragická správa zo sveta motoršportu: Populárny pretekár (†32) podľahol následkom nehody Zobraziť článok

Zároveň tvrdí, že nová práca ju napĺňa a dokonale sa v nej našla. „Je to krásne zamestnanie a je to niečo veľmi anonymné - je to služba. Niekedy nevidíte rodinu a človek, pre ktorého to robíte, vám nepoďakuje!“

Následne sa podelila o svoj premiérový zážitok, pri ktorom ju sprevádzal aj samotný Paulo. „Raz mi zavolal Daniel, majiteľ pohrebného ústavu, ktorého som poznala. Povedal: Ori, o pol hodiny nám príde telo - môžeš prísť pomôcť? Povedal som, že áno. „Bolo desať hodín večer, bol som po večeri a nemal som nič iné na práci. V televízii bol zápas Brazílie,“ spomína na silnú životnú skúsenosť. „Paulo ma tam nakoniec sprevádzal. Povedal mi, aby som sa nebála, a celý čas zostal so mnou.“

Vlajka slovenskej republiky.
Prepíšte históriu: Slovensko má premiérový titul majstrov sveta! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk