Neymar kontaktoval hráčov Realu Madrid: Dávajte si pozor, hrať s Mbappém bolo peklo!

Prestup útočníka Kyliana Mbappého (25) z francúzskeho PSG do španielskeho Realu Madrid bol vo svete futbalu mimoriadne diskutovanou ...

Prestup útočníka Kyliana Mbappého (25) z francúzskeho PSG do španielskeho Realu Madrid bol vo svete futbalu mimoriadne diskutovanou udalosťou.

Fotogaléria

Jeho bývalý spoluhráč z francúzskeho veľkoklubu Neymar (32) však tvrdí, že pre "biely balet" tento prestup nemusí byť veľkým prínosom, ba práve naopak.

Novinár Cyril Hanouna priniesol šokujúce informácie o tom, že brazílčan, ktorý aktuálne pôsobí v saudskoarabskom klube Al-Hilal mal kontaktovať svojich spoluhráčov z reprezentácie pôsobiacich v Reale Madrid - Viniciusa Júniora (24), Edera Militaa (26) a Rodryga (23).

Tých mal údajne varovať pred problémami, ktoré môže v ich tíme spôsobiť práve Kylian Mbappé. Neymar tvrdí, že hrať po boku francúzskej hviezdy bolo peklo. Ich bývalé priateľstvo tak pravdepodobne nebolo tak ružové, ako sa fanúšikom mohlo zdať.

Mbappé si na seba v novej sezóna španielskej LaLigy obliekol dres Realu Madrid už 5-krát, pričom počas týchto vystúpení si na svoje konto pripísal 3 presné zásahy.

(ilustračné foto)
Tragická správa zo sveta motoršportu: Populárny pretekár (†32) podľahol následkom nehody Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk