Ralf Schumacher si svojho milenca rozmaznáva: Pomenoval po ňom víno!

Najväčší svetový poprask počas leta spôsobil bývalý nemecký pretekár formuly 1 Ralf Schumacher (49), ktorý odhalil, že je gay.
  • 15Galéria
  • Zdroj: instagram /@ralfschumacher_rsc

Najväčší svetový poprask počas leta spôsobil bývalý nemecký pretekár formuly 1 Ralf Schumacher (49), ktorý odhalil, že je gay.

Fotogaléria

Jeho priateľom je Étienne Bousquet-Cassange (34), s ktorým randia už dva roky. A že je brat sedemnásobného majstra sveta F1 Michaela (55) až po uši zamilovaný, dokazuje aj to, že po svojom frajerovi pomenoval aj novú značku svojho šumivého vína.

Všetky svetové médiá vo veľkom rozoberali ich vzťah, pričom polená pod kotol vo veľkom pridávala hlavne Ralfova exmanželka Cora (47), s ktorou boli svoji v rokoch 2001 až 2015. Teraz sa rozhodli hovoriť Ralf s Étiennom, pričom privítali aj český Blesk. „Viete, píše sa o nás hlavne v Nemecku a nie je to ani až tak o našom živote, ale o tom, čo si myslí Ralfova bývalá manželka Cora Schumacherová. Takže radi budeme hovoriť teraz hlavne o našich aktivitách,“ uviedli.

Vinice v Slovinsku

Mladší zo slávnych bratov okrem komentovania pretekov F1 podniká aj vo vinárstve. „Dostal som sa k tomu náhodou. Mal som malú reštauráciu v Berg­heime a hľadal som pre ňu domáce víno. A jedného dňa som narazil na bielu odrodu Ribolla Gialla. A tak som sa dozvedel o vinárskej oblasti Brda, išiel som tam a zamiloval som si to miesto,“ opísal pre Blesk, ako sa dostal so svojím podnikaním do Slovinska, kde má vinice hneď za talianskymi hranicami.

Novinkou v Ralfovej ponuke je víno Étienne, pomenované po jeho priateľovi. „Zhodou okolností je to jeho obľúbené víno. Tak sme sa rozhodli pomenovať ho po ňom,“ vysvetlil. Pod značkou Schumacher majú nielen vína, ale tiež kozmetiku a vonné sviečky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk